• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaz Sancısı Hamilelik Öncesi Ne Zaman Başlar

olmazsanOlmaz01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2018
194
234
103
34
Merhaba arkadaşlar,

Bu ay aşırı derecede gaz sancım var, bir şey yesem gaza dönüşüyor hemen :( Hamilelik istiyorum 6 aydır düşünüyoruz olmadı. Sorum şu hamile olup böyle durumla karşılaşan var mı. Bata Kaç gün kala gaz sancısı çektiniz? Yardımcısı olur musunuzzz?

Ben yasiyorum o durumu. Cok fazla gazim oluyor. Son bir haftadir falan var sanirim yani regl olmam gereken zamanda basladi ama olmadim. Darisi senin basina ;)

Ben yasiyorum o durumu. Cok fazla gazim oluyor. Son bir haftadir falan var sanirim yani regl olmam gereken zamanda basladi ama olmadim. Darisi senin basina :KK66:

Tebrik ederiiiim sağ sağlim kucagınıza alın inş. Benim reglme 10 gün var on gün önceden gaz sancısı olması belki farklı yorumlanabilir sizin regl olmanız gereken zamanda başlamış çünkü. Hayırlısı dieylimm:)

Tebrik ederiiiim sağ sağlim kucagınıza alın inş. Benim reglme 10 gün var on gün önceden gaz sancısı olması belki farklı yorumlanabilir sizin regl olmanız gereken zamanda başlamış çünkü. Hayırlısı dieylimm:)
Tesekkur ederim. Su an cok erken. Dusunup de kendini strese sokma bence. Bu benim ikinci hamilelligim. Ilki 17 ay sonra olmustu. O kadar gereksiz yere kafama takmisim ki. Ne doktorlara gittim, neler yaptim. Rahim filmk cektirdigim ay dogal yoldan hamile kaldim. Simdi bunu da planlamamistik. Oglum daha 15 aylik. Bir kez korunmasiz iliski olmustu, tutmus. Dusunup kafama takmadigim icin bu kadar kolay olduguna inaniyorum.

Tesekkur ederim. Su an cok erken. Dusunup de kendini strese sokma bence. Bu benim ikinci hamilelligim. Ilki 17 ay sonra olmustu. O kadar gereksiz yere kafama takmisim ki. Ne doktorlara gittim, neler yaptim. Rahim filmk cektirdigim ay dogal yoldan hamile kaldim. Simdi bunu da planlamamistik. Oglum daha 15 aylik. Bir kez korunmasiz iliski olmustu, tutmus. Dusunup kafama takmadigim icin bu kadar kolay olduguna inaniyorum.

Kesinlikle bencede kafanıza takmamanızdan dolayı kolay olmuş olabilir. Aslında ben biraz kendimi sucluyorum 2,5 yıl boyunca düşünmedik 6 aydır düşünüyoruz ve olmadıgı için keşke daha önce başlasaydık diyebiliyorum bu kadar zor olacagını düşünmemiştim hamile kalmanın hayırlısı diyelim. Bu ay bende kafaya cok takmamaya caıstım ancak bu gaz sorununu yaşadıgım için yine buraya girip konuları okumaktan kendimi alıkoyamadım :D

Kesinlikle bencede kafanıza takmamanızdan dolayı kolay olmuş olabilir. Aslında ben biraz kendimi sucluyorum 2,5 yıl boyunca düşünmedik 6 aydır düşünüyoruz ve olmadıgı için keşke daha önce başlasaydık diyebiliyorum bu kadar zor olacagını düşünmemiştim hamile kalmanın hayırlısı diyelim. Bu ay bende kafaya cok takmamaya caıstım ancak bu gaz sorununu yaşadıgım için yine buraya girip konuları okumaktan kendimi alıkoyamadım :KK70:
Sans isi biraz da. Ben hic korunmadim ama pco varmis. Evlenince ogrendim. Vucudumu hazirlayana kadar 17 ay gecti iste. Demekki olmasi gereken zaman buymus. Tabi ki aklina geliyor, okuyorsun, arastiriyorsun. Cok normal. Sadece olmadiginda kendini uzme. Neler yapabilirsin arastir. Bitkisel kurler yapabilirsin mesela

Sans isi biraz da. Ben hic korunmadim ama pco varmis. Evlenince ogrendim. Vucudumu hazirlayana kadar 17 ay gecti iste. Demekki olmasi gereken zaman buymus. Tabi ki aklina geliyor, okuyorsun, arastiriyorsun. Cok normal. Sadece olmadiginda kendini uzme. Neler yapabilirsin arastir. Bitkisel kurler yapabilirsin mesela

Evet bu ay bir iki kez incir kürünü denedik şimdi eşim için keçboynuzu kürünü düşünüyorum. Kesinlikle rahmin gebeliğe hazırlık süreci var derler demekki daha zamanım var benimde. Kendimle ilgili herhangi bir problem yok ancak eşim hiç kontrole vs gitmedi. 6 ay oldugu için kafama cok takmamaya yavastan almaya calısıyorum cunku 1 yıl bekleyin diyor doktolar.

Evet bu ay bir iki kez incir kürünü denedik şimdi eşim için keçboynuzu kürünü düşünüyorum. Kesinlikle rahmin gebeliğe hazırlık süreci var derler demekki daha zamanım var benimde. Kendimle ilgili herhangi bir problem yok ancak eşim hiç kontrole vs gitmedi. 6 ay oldugu için kafama cok takmamaya yavastan almaya calısıyorum cunku 1 yıl bekleyin diyor doktolar.
Evet 1 yil bekleyin diyorlar ama sogan kuru yapabilirsin rahmin temizlenmesi icin. Bir de rahim filmi hamile kalma sansini cok arttiriyor. Ilk uc ay icinde hamile kalan cok var.

Back