gaz problemi

Valla Ben Ikiz Büyüttüm Ve çokta Uykusuz Gecelerim Oldu.yediğim Herşeyin Süte Geçtiğini Bile Bile Herşeyen Yedim Vitamin Olsun Diye.ve Bebeklerim çok çok Sağlikliydi.halada öyleler.tavsiyem Herşeyden Yiyin.nasilsa Büyüyecekler.kolay Değil çocuk Büyütmek...

gaz problemi beni de yedi.ustelik kimseye anlatamiyorum ya kucaga alismis ya da ac diyorlar.sinir oluyorum yaww

ya aynısını banada diyorlar deli olcam...emziriyorum zaten kavgayla emiyor bayabi uğraşıyorum..huy etti bunu akşam 6 gibi başlıyor 10 da senfoniyi bitiriyor..geçen sinirimden ağladım..hiçmi susmaz bi çocuk yahu.yok susmuyor..rezene kimyon kaynatıp içirdim..karnını zeytinyağıyla ovdum..kasıklarını ovdum..kıpkırmıızı oluyor kendini sıkmaktan..hala geliyo kaynanamlar..aç bu çocuk bak emzirdinmi...aç bu aç..emzirdim anne diyorum..biraz daha emzir ağlıyo diyolar..bide ne kadar emzirsen çocuğun ağzına parmağını götürüyolar ağzını açınca çocuk aç bu diye başlanıyor..ya bebeklerde reflekstir bu anlatamıyorum..
bi de herşeye internetten baktığım için ruh hastası yaptı kayınbabam beni ..çocuğum için ufak bişeyde çok panikliyormuşum..ruhsal tedavi görmeliymişim :)):):)böyle işte evde bitek bebekle uğraşmıyorum maalesef...

ay evet şu her dakika ağza parmak götürme işi benide deli ediyor.klava: kendiler çocuk yaşta,bilgisizce bebek sahibi olmuşlar,bizide öyle zannediyorlar.ya bu bebek büyütürken akıl veren ne çok oluyormuş.herkesin her konuda bi yorumu var.bide yorum yapıp geçmiyorlar.illa böyle yapacaksın diyede gizli bi baskı var.herkes aynı durumda canını hiç sıkma.a.s.

matematikçi ve şekercim; kızlar allah sabır versin size destekten çok köstek oluyorlarmış size

sukocugum kusura bakma gecıktı cevabım ama ;
bıtkısel oldugu ıcın zararı yok ve rahat bır donem gecırmesı ıcın ben 2 3saatte bır verdım:))))))
4er damla.
ılk kızımda o sorunu yasadfım ve kızım cok agladı o donemlerde huysuz bır bebeklık gecırdı hala huysuz.her seyı aglayarak ıster,mızmızdır akıllı yaramaz olmamasına ragmen aglamaya cok meraklı
rahat bır bebeklık gecırmedıgı ıcın acemılıklerden((((((((
bunda o hatayı yapmamaya gayret ettım ve8aylık oldu
masaallah hıc aglaması olmuyor gulerek uyuyor gulerek uyanıyor gozlerının ıcı pırıl pırıl:)))))))
cok faydası oluyo bu donemlerde nasıl davranıldıgının ve acılı agrılı gaz donemı cocukların huyunu cok degıstırıyo
ılac olmadıgı ıcın verebılırsın canım ya 3saatte bır 4damla ve masaj yap.ayaklarından tut karnına dızlerını bastır bagırsaklar hareketlenıyor gazı cıkısı kolay oluyor.ve kaka problemı hepsınde oluyor hemen hemen onada poposuna dereceyle zeytınyagı surun cıkısını kolaylastırıyor
tecrubeyle soyluyorum ve cok memnunum kızımda denedım:)))))

matematıkcı ve sekercım;
eger sustura bılıyorsanız onları susturun yoksa takmayın saydam muamelesı yapın
ben oyle yaptım:)))))
susmadılar susturdum baktım arkamdan homurdanıyolar cevabını verdım oturdular sımdıde saydam muamelesı yapıyorum.

saygı tabıkı buyuk dedım ama olmuyor cocuguma karısma ısın ıcıne gırınce cıldırıyorum.tadını cıkaramadan buyutup bende torunu seveyım gelsınde dıye gunmu bekleyecegım ?
benım terbıyemle onlarınkı bırmı yaa bıde bu hassas donemde
gazı aglaması uykusuzlugu bırak bıde bunlarla ugras kızlar aklınıza mukayet olun RABBIM yardımcınız olsun

Minik kuşlarım çok teşekkürler canım cevabın için çocuklarını benim için öp:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…