- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi geceotobusu
-
Bence öyle ilaçla falan olacak iş değil.beslenmene dikkat edeceksin.gazlı içecek içme, kuru fasulye fazla yeme, bol bol salata ye, meyve ye.düzenli beslen.tuvalet alışkanlığı edin.zaten düzenli ve sağlıklı beslenince düzenli tuvalete çıkmaya başlıyorsun.gaz sorununun olacağını sanmıyorum.olursa da insanlık hâli yani ne yapalım?Merhabalar hepinize iyi akşamlar benim şöyle bir derdim var lütfen dalga geçmeyin. Sınav sebebiyle kyk yurdunda kalmak zorundayım ama gaz problemim var. Ve uyumaya çekiniyorum çok strese giriyorum çok kötü durumdayım yani. Doktora gittim ve dicetel diye bir ilaç verdi kullanan oldu mu hiç bu ilacı ya da verebileceğiniz tavsiye var mı bu arada ilacı yeni kullanmaya başladım ve aynı zamanda rezene çayı da içiyorum.
Baharati , acıyı hayatından çıkar ,bakliyat tüketme aşırı şekerli gıdalar tuketme. KYK da zor anlıyorum ama dikkat et.Merhabalar hepinize iyi akşamlar benim şöyle bir derdim var lütfen dalga geçmeyin. Sınav sebebiyle kyk yurdunda kalmak zorundayım ama gaz problemim var. Ve uyumaya çekiniyorum çok strese giriyorum çok kötü durumdayım yani. Doktora gittim ve dicetel diye bir ilaç verdi kullanan oldu mu hiç bu ilacı ya da verebileceğiniz tavsiye var mı bu arada ilacı yeni kullanmaya başladım ve aynı zamanda rezene çayı da içiyorum.