Gaz problemi

nehirkuzey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
256
161
53
26
İyi akşamlar arkadaşlar 15 haftalık hamileyim aşırı gaz ve şişkinlik problemim var doktor ultrasonda bakarken bile zorlanıyor evlenmeden öncede hamile kalmadan öncede gaz problemi fazlasıyla yaşıyordum mideme şişkinlik veriyor ve gaz çıkarmakta problem yaşadım böyle bir durum aranızda yaşayan varmı neler yaptınız bu durum için

Bende hep vardı gaz problemi hamilelikte zirve yaptı tabiki lifli beslenip düzenli tuvalete çokınca azalıyor hamurişne ağırlık verince çok artıyor malesef

64 ile hamile kaldım 67 kiloyum şuan evlenmeden öncede çok zayıftım yine vardı
Bağırsak yapısından kaynaklanıyor Canım yediklerimize çok dikkat etmemiz gerekiyor hamilelikte kabız olmamaya çalış en en kötüsü o.Dğzenli yoğurt salata lifli gıdalar tüketince azalıyor benim

İyi akşamlar arkadaşlar 15 haftalık hamileyim aşırı gaz ve şişkinlik problemim var doktor ultrasonda bakarken bile zorlanıyor evlenmeden öncede hamile kalmadan öncede gaz problemi fazlasıyla yaşıyordum mideme şişkinlik veriyor ve gaz çıkarmakta problem yaşadım böyle bir durum aranızda yaşayan varmı neler yaptınız bu durum için
Bende de ciddi gaz sancısı oluyordu sabahlara kadar uyumadığımı bilirim. Daha sonra süt ve yoğurdun deneyip yanılma yöntemiyle bana dokunduğunu anladım. Belki de sizinde laktoz alerjiniz olabilir

Bende de ciddi gaz sancısı oluyordu sabahlara kadar uyumadığımı bilirim. Daha sonra süt ve yoğurdun deneyip yanılma yöntemiyle bana dokunduğunu anladım. Belki de sizinde laktoz alerjiniz olabilir
Aa çok şaşırdım suan bende biraz dikkat edeyim bakalım

Back
X