Gaz problemi yaşayanlar ...

qetesh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
68
2
86
İstanbul
Hamileliğimin 20.haftası içerisindeyim ve inanılmaz gaz sancıları çekiyorum özellikle sol kasığıma doğru,aynı dertten muzdarip olan var mı ?
Doktor'a gittim,süt içmemem,portakal ve dengi meyveler yememem gerektiğini söyledi.Bu sancılardan kurtulabilmek için doğal önerileriniz var mı ?
dün gece sancı yüzünden uyku uyuyamadım:14:

Hamileliğimin 20.haftası içerisindeyim ve inanılmaz gaz sancıları çekiyorum özellikle sol kasığıma doğru,aynı dertten muzdarip olan var mı ?
Doktor'a gittim,süt içmemem,portakal ve dengi meyveler yememem gerektiğini söyledi.Bu sancılardan kurtulabilmek için doğal önerileriniz var mı ?
dün gece sancı yüzünden uyku uyuyamadım:14:

malesef canım yaa bende aynı dertten muzdaribim bitkisel içerikli fln ilaçlarda öteden beri zaten alerji yapıyordu doktor bana da sana söylediklerine benzer şeyler söyledi gazı tetikleyecek şeyler yeme :D iii de ne yiyim zaten çalışıyorum karnımı bile zaman zaman zor doyuruyorum ama ben maden suyu içerek biraz rahatlamıştım sade olanlarından içene azıcık limon damlattım çok sevmediğim bişiy olduğu için hem bana da bebeğime de bi zararı yokmuş internetten araştırmıştım sadece sürekli içersen alışkanlık yapıyormuş :D birde o kadar gazın üstüne bacak krapları beni öldürüyo bende 20 haftalık hamileyim ve dün sabah bacağıma giren krampın ağrısı hala bacağımda üstüne basamıyorum :( zaten kilolu hamile kaldım gerçi daha hiç kilo almadım ama kilo filanlan da ağrıları tetikliyomuş doktorum söyledi. Umarım tez vakitte gazın kaçar gider :D (maden suyunu denemelisin)

Hiç kg almaman ne kadar güzel,ben 8 kg aldım şaka gibi inanamıyorum,henüz bacaklarıma kramp girmedi umarım girmezde.Bacak kramları fazla ayakta kalmaktan kaynaklanıyormuş çok fazla ayakta kalmamaya dikkat et.
Maden suyundan pek hoşlanmıyorum tadı çok acı ama bu şekilde çekmektense denenebilir,tavsiyen için sağol.Dün akşam nane,limon ve biraz zencefil kaynattım sanki biraz iyi geldi birazdan tekrar içeçeğim bir de doktor özellikle yemek öncesi sıcak su içmelisin yemeklerde de su içme sonrasında iç dedi birde onu deneyeceğim,allahtan bu durumun bebeğime hiçbir zararı yokmuş sadece kendim çekiyorum tek dileğim doğduğunda gaz ile ilgili hiçbir probleminin olmaması çünkü ben bebekliğimde inanaılmaz gazlı bir çocukmuşum onun bana benzememesi tek dileğim.
Çalıştığını söyledin,zor olmuyor mu ?ne zamana kadar devam edeceksin ?

Hiç kg almaman ne kadar güzel,ben 8 kg aldım şaka gibi inanamıyorum,henüz bacaklarıma kramp girmedi umarım girmezde.Bacak kramları fazla ayakta kalmaktan kaynaklanıyormuş çok fazla ayakta kalmamaya dikkat et.
Maden suyundan pek hoşlanmıyorum tadı çok acı ama bu şekilde çekmektense denenebilir,tavsiyen için sağol.Dün akşam nane,limon ve biraz zencefil kaynattım sanki biraz iyi geldi birazdan tekrar içeçeğim bir de doktor özellikle yemek öncesi sıcak su içmelisin yemeklerde de su içme sonrasında iç dedi birde onu deneyeceğim,allahtan bu durumun bebeğime hiçbir zararı yokmuş sadece kendim çekiyorum tek dileğim doğduğunda gaz ile ilgili hiçbir probleminin olmaması çünkü ben bebekliğimde inanaılmaz gazlı bir çocukmuşum onun bana benzememesi tek dileğim.
Çalıştığını söyledin,zor olmuyor mu ?ne zamana kadar devam edeceksin ?

Ben bide sabahları kalkınca demir hapı alıyorum da hapı içerken oda sıcaklığında 2 bardak ta su içiyorum daha hiçbişiy yemeden sanki oda beni rahatlatıyo aklıma gelmişken yazıyım dedim di :D Valla benimde bir arkadaşım var oda gazlı annaenin bebeği de gazlı olur filan die beni korkuttu ama ben öyle olmayacağına inanıyorum yani inanmak istiyorum :D olmaz inşallah bebklerimizin gazı zaten ilk bebek olucak nasıl tutacağını bilmezken derdini anlatamıyo Offf Allahım sen koru :D dediğin gibi ben çekmeye razıyım. Ewet çalışıyorum ve biraz zor oluyor ama çalışma ortamım rahat ben malimüşavirim hiç ayakta çalışmıyorum ama sanırım benimki çok oturmaktan kaynaklanıyo ama hava soğuk yer ıslak nerde yürüyüm doktorum da yürüyüş tavsiyesi etti ama nerdeee sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 7,30 ancak ewe girebiliyorum ee yemek de yemek gerekiyo ewde yemekte hazır olmuyo dolayısıyla kendime ayıracak çok vaktim yok ama iş yerimde azıcık hareketlerle idare ediyorum.Kilo işine gelince ben boyuma göre zaten baya kiloluydum 10 kilo kadar fazlam vardı. Gerçi ben bişiy yapmadım ilk aylarda mide bulantım filan olmadı ama hiçbişiy yiyemedim çikolata canavarı olan ben ağzıma tatlı namına hiçbişiy koymadım Allah ' ın bana lütfu bence :D umarım sonrasındada fazla almam Eğer kilon düşükse çok zorun olmaz . İşten ayrılmaya gelince muhtemelen 32 haftalık olunca yarılırım sağlığım izin verirse çalışmama sonra çok zorlamıycam kendimi :D ewde hazırlık yapmak isiyorum oğluma :D

kızlar bende aynı dertten muzdaripim ama sanıırm sizin kadar değil.. ben ilk 12 hafta heleki ilk 9 hafta hiç uyuyamıyordum benle birlikte eşimde uyuyamıyordu gazdan ağlıyordum:( sonra ya bu duruma alıstım yada azaldı.. ama şunu biliyorum hergün (affınıza sıgınarak yazıyorum) bağırsak bosaltımı yapamazsam-ki yapamıyorum çoğu zaman- o aksam fena oluyorum, birde aksam yemeğini çok kacırırsam... bunlara dikkat etmeye çalışıyorum.. koca bir göbeğim var ve tam 7 kilo aldım fazlası vardır da eksiği yoktur :(:( napcam bilmiyorum yemeden kilo alıyorum bazen oturup ağlamak istiyorum bu duruma:(

off hemde nasıl geceleri uçuşa geçiorum adeta çok berbat bi durum.yatarken gaz var wc ye kalkıorum yok eşimin yanında yapmadım bgne kdr yapmıcamda inş hoşlanmıorum böyle şeylerden allah yardımcımız olsun gece 11 den snra bişi yememeye çalışıorum portakal yemek çok etkilio çok az yapıo yememek gerek maden suyu az bçuk iyi gelio sanki doğursak hele şu bıcırlarıda bi btse gaz falan problemi :2::2:

ben günde en az 2 kase yoğurt 5-6 portakal yiyorum ondan sonra gazdan dolayı sağdan sola dönemiyorum kitlenip kalıyorum yemek seçtiğim için bu iki ana besinimden vazgeçemem zaten 20. haftamda 7 kilo almışım ama bebeğim minnacık:((

Back
X