Gaz kaç aya kadar sürer

neslihan903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
13
5
1
28
Merhaba bebeğim 5. Ayını bitirmek üzere sadece anne sütü ile besleniyor. Doğduğundan beri gazlı bir bebekti bir çok gaz damlası kullandık hala kullanmaya devam ediyoruz. Ama herkes gittikçe azalıcak dedikçe daha çok artıyor sanki. Beslenmeme çok dikkat ediyorum ama çocuk gittikçe daha sancılı gaz sancıları çekiyor. Sürekli ayakları havada sürekli pat pat pat atıyor. Çıkaramayan bir bebekte değil sürekli çıkarıyor ama asla rahatlamıyor. Geçen ay götürdüğümüz de normal olduğunu bazı bebeklerin böyle gazlı olduğunu söyledi doktoru. Ama sürekli gaz için doktorada gitmek istemiyorum. Sizde durumlar nasıldı ? Genellikle kaç aydan sonra rahatlar bebekler inanın çok üzülüyorum artık onu rahatlatamadığım için önerisi olan anneler paylaşırsanız sevinirim.

Canım saçma gelebilir ama inan çok faydası var rezene anason kimyon tohumları kaynat çocuğa iki tatlı kaşığı içir iyi gəlir yok ben veremem dersen

Bağırsak geliştirici damlalar var kaledeion diye birbagirsak damlası var benim kızım 2.5 aylık biz ilk önce biogaia kullanıyorduk onu artık bulamıyorum bu kaleoidon geçtim çok iyi hiç gaz sancınız yok sadece çocuğum yalnız kalnca ağlıyor başka sorunumuz yok çok şükür

En geç 6 ayda bitmeli diyor doktorlar yoksa altında farklı bir sebep olma ihtimali var sizin de azalması gerekirdi benim kızım da çok gazlıydı 4 ayda azalmaya başladı genelde hareketlendikce ve dönmeye başlayınca baya azaliyor sürekli hareket yaptiriyordum bacaklarına ayrıca karın üstü uzaninca da iyi geliyordu

Memeden once ve sonra mide gazini attiriyor musunuz? Kusuyor mu? Kusmasi nasil? Kaka rengi nasil? Kaka kivami nasil?

Memeden once ve sonra mide gazini attiriyor musunuz? Kusuyor mu? Kusmasi nasil? Kaka rengi nasil? Kaka kivami nasil?
Evet gazını alıyoruz zaten geğirerek te atıyor rahatlıkla kucağımıza almamız yetiyor bile bazen. Kusmuyor hiç çok çok nadir az bir miktar. Kakası da doğduğundan beri aynı püre gibi sulu hafif

Çok şükür. Teşekkür ederim söylediğiniz damlaya bakacağım. Ben daha önce relactaz damla da kullandım çok iyi geliyordu evet ama çocuğu sürekli uyutuyordu sanki. Damlanın yapısından dolayı sanırım sürekli tıkanıyordu yutamıyordu bir kaç kere boğulma tehlikesi geçirince vermeyi kestim.

Daha dönmüyoruz sünnet oldu yüz üstü yatmadık bir süre ama hareketli bir bebek. Hep kendi çıkarıyor gazını çoğu zaman biz müdahele etmeden. Ama sanki hiç çıkarmamış gibi tekrar sancılanıyor. Bencede azalması gerekiyordu . Eşimde bende normal ilerlediğini düşünmüyoruz sürecin. Bir doktora daha götürücez mutlaka.

Evet gazını alıyoruz zaten geğirerek te atıyor rahatlıkla kucağımıza almamız yetiyor bile bazen. Kusmuyor hiç çok çok nadir az bir miktar. Kakası da doğduğundan beri aynı püre gibi sulu hafif
Sadece sut emen cocugun ishale yakin bir kakasi olmasi gerekiyor, pure gibi degil, bagirsak gazini tam atamiyor o halde, mama destegi kullaniyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…