Bebek Beslenmesi Gaz için nurse harveys şurup

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ddemyrtsvr10

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
24
28
8
24
24 günlük bebekte nurse harveys şurup kullanımı nasıl olmalı kullanan anneler varsa yardım edebilir misiniz?

Normalde bir sabah bir akşam 20 damlaşar veriliyor ama bana fazla gelmişti gözüme. Günde bir kez 20 damla verdim zaten 20 damla bir çay kaşığı dolusuna denk geliyor bizde yeterli olmuştu işe yaramıştı hem gaz çıkarmada hemde tuvaletini yapmada... 1buçuk ay kullandım bazen her günde vermiyordum. Eğer gaz çok sıkıştırdıysa ya da 5 gün tuvaletini yapmadığında veriyordum. 3.aydan sonra gaz da kabızlık ta geçti şükür.

Normalde bir sabah bir akşam 20 damlaşar veriliyor ama bana fazla gelmişti gözüme. Günde bir kez 20 damla verdim zaten 20 damla bir çay kaşığı dolusuna denk geliyor bizde yeterli olmuştu işe yaramıştı hem gaz çıkarmada hemde tuvaletini yapmada... 1buçuk ay kullandım bazen her günde vermiyordum. Eğer gaz çok sıkıştırdıysa ya da 5 gün tuvaletini yapmadığında veriyordum. 3.aydan sonra gaz da kabızlık ta geçti şükür.
Anladım inşallah bizimde geçer zamanla siz bebişinize ne kadarlıkken başladınız kullanmaya

Back