- 9 Kasım 2024
- 56
- 12
- 23
- Konu Sahibi yenibiranne123
Zinco marka gaz damlası kullanan var mı? Bebeğinizin gazı için kullanıp ta işine yarayan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Metsil bizi kesmedi bu yüzden değiştirmek zorunda kaldıkBen ikizlerime metsil kullanmıştım, çok da memnun kaldım. Çevremdeki bebişli annelere de önermiştim alıp kullananlar da işe yaradığını söyledi
Gördüm ama almadım bakalım zincodan memnun kalacak mıyız?... Bu arada sadece gaz sorunu var değil mi sizin bebeklerinizde de? Çünkü beraberinde ishal ya da kabızlık varsa benim sorunumla aynı olmaz bizim sadece gaz sorunumuz var bu yüzden damla arıyoruz bir de ev yöntemleri de arıyorumNurse harvey'sden memnun kalmistim
Hepsini her gün günde 2 3 ten fazla kez ve her yaptığımda bi yarım saat kadar masaj yapıyorumGaz damlasinin yani da , egzersiz hareketleri de yaptiriyor musunuz?
Bacak hareketleri, karin masaji vs. Onlara da bakin
2 tane damla beraber mi kullanıyorsunuz? Zararlı değil mi yazık günah çocuğa zaten 1 tane ilaç veriyorsunuz ikinciyi vermeyin bünyesi hemen ilaca alışmasın Allah'ım korusunBize relactaz etki etmisti momys bliss le beraber
Doktor demişse tamam o zaman ama siz yine de ilaç konusunda çekingen davranın eğer ki bebeğiniz gazını rahat çıkarmaya başladıysa ne güzel maşallah siz de yeni anne misiniz bu aradaIkisini donem donem kulladik birine tolerans gelistirdi digerine gectik dr umuz o sekilde soyledi bizde oyle yaptik tesekkurler yine de tavsiyeniz icin
Emiyorsa, siz kimyon cayi da icebilirsiniz.Hepsini her gün günde 2 3 ten fazla kez ve her yaptığımda bi yarım saat kadar masaj yapıyorum
Zor harbiden Allah yardımcımız olsun.. kucağımızdaki can da baştan insan olmayı öğreniyor sonuçta onun için de hiç kolay değil.. biz de 22 Aralık'ta 2 aylık olacağız bakalım bizi neler bekliyorBizimk 7 aylik oldu bugun biz gaz donemini atlattik cok sukur ama zor
Kimyon çayı içiyordum bi ara zaten hiçbir yararını görmeyince bıraktım tekrar başlarım belki yine de bilmiyorum. Ama evet duş aldırmak onu rahatlatıyor gerçekten böyle pamuk gibi oluyorEmiyorsa, siz kimyon cayi da icebilirsiniz.
Ağlama krizi tutarsa , sicak suya oturtup yikamakta rahatlatiyordu.