Gaz atmayın evde çocuğum var Polis: Yansın çocuğun kör olsun

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898

Soma'daki maden faciasını önceki gün Kadıköy'de protesto etmek isteyen gruba polis müdahale etti.

Eyleme izin vermeyen polis ekipleri, göstericileri dağıtmak için biber gazı kullandı. Atılan gazdan çevredeki vatandaşlar da etkilendi. Ara sokaklara kaçan göstericiler ise polise taş, şişe ve havai fişek atarak karşılık verdi.

Cadde üzerine barikat kuran eylemciler ateş de yaktı.

Bu sırada polisin yoğun gaz kullanımından şikayetçi olan bir kadın "yeter artık gaz atmayın evde çocuğum var" diyerek polise tepkisini dile getiriyor.

Polis ise "yansın çocuğun kör olsun" diye yanıt veriyor.

İşte o görüntüler... (Diyalog 02:10 itibarıyla gerçekleşiyor)

http://odatv.com/n.php?n=gaz-atmayin-evde-cocugum-var-polis-yansin-cocugun-kor-olsun-1705141200

kadın korkmuş, çocuklarının gözü yandı belki, apartmandan üst kattan konuşuyo, cevap vermek zorunda mısın ki, dümdüz geç

Son düzenleme:
Kimse bana polis emir kulu demesin. Sapik bir zihniyet var ortada..

dün hüseyin çelik konuşmasının sonunda kral yumurtaları alırsa diğerleri de tavuğu alır dedi.sonra lafın nereye gittiğini anlayınca alelacele konuşmasını bitirdi.onca konuşmasında ettiği tek doğru buydu.

şimdi başbakan adam tokatlarsa diğerleri de istediği gibi takılmayı kendilerinde hak görür.artık kimse de vijdan kalmamış.o polisin kim olduğu belli.inşallah birileri şikayetçi olur.gerçi kimi kime şikayet edeceksek artık

Eleştiri kabul edemememin getirileri..

vicdan desek daha doğru sanırım:44:

ben eğitim derken okuma yazma, diploma bunları kastetmedim. virgülle 3 kez tekrarlama vurgu yapmak için. aile, okul, çevre, insanlık, ahlak, görgü,saygı....liste uzar gider bunlar hep eğitimin birer parçası.. hepsini kapsıyan olgu eğitim. kimi tam özümser, kimi biraz özümser, kimide hiç özümsemez

Bu polislerin beynini nasil yikiyorlar insan olmaktan nasil cikartiyoirlar merak ediyorum....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah cezanı versin senin polis gibi sen kör ol inşallah emi.. başkalaşım yaratık... ondan sonra bak polisi dövdüler eylemdekiler vicdansızlar ahlaksızlar.. üstünde üniforma var diye adam mı oluyo bunlar şimdi... ay kan beynime sıçradııı.... böyle polisi tenhada kıstırıp dövsen yeri..

Vicdansızlar üniforma giyince adam mı oluyorsunuz önce insan olmayı öğrenin.

Ne bunlardaki bu şımarıklık hali
Ne kadar iğrençler

Ondan sonra vay efendim bunlar emir kuluymuş da, yok efendim toplumun düzenini sağlamak için varlarmış da cart curt. Bıraksınlar bu hikayeleri. Halkın polise itimadı ve sempatisi kalmadı artık! Kahrolasıcalar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…