Gaydırı Guppak Cemile

kaydirigubbakcemile5ben hep burdaydım sen nerdeydin :içelim:kalbim sizlerleydi saygılarrrrlaelaelaelaelae sevgilerrrrr....

kaydirigubbakcemile5ben hep burdaydım sen nerdeydin :içelim:kalbim sizlerleydi saygılarrrrlaelaelaelaelae sevgilerrrrr....
kalbi bizlerleymiş hey allahım:roflol::roflol: baksana kitabı okuyon mu yok kaytarıyon mu:jeyyar::jeyyar:

kalbi bizlerleymiş hey allahım:roflol::roflol: baksana kitabı okuyon mu yok kaytarıyon mu:jeyyar::jeyyar:

kızım kitap bittiki ben burdayım yoksa edwardımdan kim ayırır ki beni hıııııh:asigim::asigim:

yok şafak vaktini kitaptan okuyucam o yüzden pc dekini okumuyorum onu şöyle yaya yaya okuyucam zaten bitiyo kitap morelim bozuk :a015::a015:yaaaa neden bitiyorki offff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya yaklaşık 200 sayfayı yemis epsion offfff butut olarkta küçümüş:mymeka:
2 çevriyi karşılaştıranlar çok kırpmışlar kelimileri tamamlamamışlar:çok üzgünüm: pargrafları atlamışlar vs..vs...:mymeka::mymeka::mymeka: ne gerzek yayın evi o kadar hayarnı var bu serinin :mymeka: bu kadar bekletiniz madem adam gibi çevirsenize bizde okuyam ha becermiyonuz bırakın başka yayın evi çevirsin

:Saruboceq::Saruboceq:
ya kesinlikle katılıyorum iyi bir yayın evi aslında bunu yapmak onlara eksi olarak dönücek ama bizler bu durumda ne yapacaz bilmiyorum acaba nerelerdek kırpma yaptılar ama böyle olmazki ben çok büyük bir hayranı olarak alacakaranlık serisinin biz okurlara ciddi anlamda saygısızlık klava:neyse bugün nihayet çıkıyor bakalım ne yapmışlar

kitab dün çıkmış bile:icecream::icecream:

Bu ne be sizin işiniz yokmu nan :mymeka:
Alacakaranlık ne be..Senin sıfatın zati alacakaranlık bee :roflol:

hadi ordan yaşlu karışutarafagitti

kitaplara bir başladım virüs gibi kanıma işledi :bbo: bende bir tane edward isiyom kendüme:1closedeyes::asigim:

herkese iyi akşamlar...
sanırım bu maç berabere biter

Gunaydin :jeyyar:
eee ..hani dukkani acan bile olmamis :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…