Gaydırı Guppak Cemile

varyaaaa 2 çift msj yazıcam şurada deminden beri uğraşıyorum bebişin gözlerini kapattımm kulaklarınıda kapatıcam şimdi beni duymasın :asigim:
Ablasının güzelleriiii Ezbuzum tatlımm bu konuyu çok sevdim ara ara uğrayacağım butün canlar burada:asigim:

aplam seniz olurmu her zaman beklerim yerimsenibenyerimseniben

ben şimdi gördüm geldim ama oooho almış başınızı gitmişsiniz valla nereden tutucam ipin ucunu bilemiyorum kaydirigubbakcemile3

varyaaaa 2 çift msj yazıcam şurada deminden beri uğraşıyorum bebişin gözlerini kapattımm kulaklarınıda kapatıcam şimdi beni duymasın :asigim:
Ablasının güzelleriiii Ezbuzum tatlımm bu konuyu çok sevdim ara ara uğrayacağım butün canlar burada:asigim:

:mymeka:Bak bu ezbuz güççük bebişin terbiyesini bozcek
Fazla özletme kendini yavru kuşgamyoncuiremsu

Bu arada kırmızı ile boyadığım tüm canlar derkenşakkıdı bence eyi düşün derim,son kararınmıdelikafadulden

artık gidebülür müyüs pekü :roflol::roflol:
müsaden olursa:nazar:

uzgunum buraya düşen bir daha kurtulamyor-tatlicadiarzu-
bu bir geyik laneti bir kez msj yazdınmı ölene kadar burdasın demek:roflol::roflol::roflol:

Kırmızı donlu gacılar :jeyyar:
Ben şinci okula gidiyim

Bekarlar koca bulsun
Evlilerin kocalarıyla sevişesi gelsin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaah -tatlicadiarzu-

:enbuyukkk:
:enbuyukkk:
:hooray:
sositososito
:tomato:

:mymeka:Bak bu ezbuz güççük bebişin terbiyesini bozcek
Fazla özletme kendini yavru kuşgamyoncuiremsu

Bu arada kırmızı ile boyadığım tüm canlar derkenşakkıdı bence eyi düşün derim,son kararınmıdelikafadulden

:jeyyar::jeyyar:Ben bi pembe alayım mümkünse:roflol::roflol:

ancam ben susadım şöyle bir 0 rh - bir kan olsada içsem:roflol:

az önce kardeşimle konuştum accayip moralim bozuldu çanakkalede okuyo oda arkadaşı tecavüze uğramış. akşam okuldan dönerken otobüs şöförü olacak hayvan kaçırmış kızı. sinirlerim bozuldu

X