Gaviscon günde kaç kez içilebilir

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
34
Midem çok kötü kaç kere icebilirim ki günde 1 kez mı bişey demedi doktorum

Midem çok kötü kaç kere icebilirim ki günde 1 kez mı bişey demedi doktorum
Doktorumun deyimiyle gaviscon ile intihar edebilirsin :) yani günde istediğin kadar kullanabilirsin.. çünkü mide dışında bir emilim olmadığından bebeğe ve size herhangi bir zararı yok.. ben artık şişeyi kafama dayayarak içiyorum.. 6.şişe az önce bitti :) fayda mı? hayatımın aşkıdır kendisi.

Doktorumun deyimiyle gaviscon ile intihar edebilirsin :) yani günde istediğin kadar kullanabilirsin.. çünkü mide dışında bir emilim olmadığından bebeğe ve size herhangi bir zararı yok.. ben artık şişeyi kafama dayayarak içiyorum.. 6.şişe az önce bitti :) fayda mı? hayatımın aşkıdır kendisi.
Çok etki etmiyor sanki gece yine kıvranıyorum bende yeni başladım iki haftadır var şişe olarak verdikleri için kutu yok üzerinde bişey yazmıyor doktor da demedi kaç kez olduğunu anlamadim

Çok etki etmiyor sanki gece yine kıvranıyorum bende yeni başladım iki haftadır var şişe olarak verdikleri için kutu yok üzerinde bişey yazmıyor doktor da demedi kaç kez olduğunu anlamadim
anında ve anlık etki eder.. yani bir daha olmaz değil o yüzden gün içinde her yanma olduğunda kullanıyorum maalesef.. ama içyiğim an etki ediyor. etki etmiyorsa doktorunuza danışın daha farklı ilaçlar var kullanılan..

Back
X