-
- Konu Sahibi Interstellar
Saglik bakanligi ilac etiketi olan urunleri onayliyormus,Gastrogen ilac olmadigi dogal liflerden yapildigi icin tarim bakanligi onayli benim elime ulasan pakette bandrollu pakettiMerhaba,
Sağlık bakalığı onayı konusu nedir? Doğru mu yoksa başka bir firmanın karalaması için mi yazıldı?
Birde uzun süre kullanmış kimse yok mu? yni 20 paket aldım 20 gün kullandım diyen biri. yardımcı olucak açıklayıcı cevaplarınızı bekliyorum canım sistalarım :)
Cok seviniriz :) unutmayin lutfen :)Bir hafta daha beklerseniz benim 20 gun olacak o zaman yasadigim tecrubeleri sizinle paylasirim :)
Evet arkadaslar Gastrogenle zayiflama hikayemin 20. Gununde gelismeleri yazacagimi soz vermistim.Bugun 20. Gunum 6 kilo verdim ve ilk basladigim gun vucut olculerimi almistim bel,kalca ve gobek olculerimde 10 ar cm incelme olmus gogus kol ve baldir olculerimde 5 er cm incelmis iki aylik paket almistim 2. Ayin sonunda da farki size yazacagim umarim bir fikir edinmissinizdir ben memnunum tavsiye de ederim ben herhangi bir yan etkisini de yasamadim
Artik kendim kullanip yazarim buraya da kizlar, kargo elime ulasmak uzere. Ben bayadir buralardayim, benim sozume itibar edersiniz heralde :)
Gastrogen kullanımınızın sonuçları hakkında bilgi verir misiniz?Bende siparis verdim kizlar.. Takipteyim
Malesef elime ulasmadi. Kuzenim bursada yasiyor ona siparis verdim, eline ulasti ama yurtdisina gonderemiyor nedense..Gastrogen kullanımınızın sonuçları hakkında bilgi verir misiniz?
Benim siparişim bugün-yarın gelir.Bir daha zayıflama ile ilgili bir ürün almamaya kararlıydım ama bozdum kararımı.İnşallah pişman olmam.Malesef elime ulasmadi. Kuzenim bursada yasiyor ona siparis verdim, eline ulasti ama yurtdisina gonderemiyor nedense..
Ptt bu tur ilaclari gondermek yasak diyormus.
1 ay sonra tatile gittigimde ilaci kendim alicam artik anca ozaman yazabilcem deneyimi..
Bende bu urunle bozmustum.. ama korkmuyor da degilim acikcasiBenim siparişim bugün-yarın gelir.Bir daha zayıflama ile ilgili bir ürün almamaya kararlıydım ama bozdum kararımı.İnşallah pişman olmam.
Bende bu urunle bozmustum.. ama korkmuyor da degilim acikcasi
aa evet benim :) nasilsinhuzura erdim ? sen misin acaba emin olamadım.
Merhaba sonuç alabildiniz mi?Artik kendim kullanip yazarim buraya da kizlar, kargo elime ulasmak uzere. Ben bayadir buralardayim, benim sozume itibar edersiniz heralde :)