benim de gastrit ve reflü özafajitim var, benim mide problemlerimin stres kaynaklı olduğunu söyledi doktorlarım, yemek borunu mideye bağlayan kasım gevşek ilk şikayetlerim 8-9 ay önce başladı endoskopi yaptırdım, bir süre ilaç kullandım geçti, fakat mart ayı gibi tekrar sorunlarım oldu... bende bu nedenlerle birde hazımsızlık sorunu ortaya çıktı yediğim her şey midemi altüst ediyordu ve çıkarmak zorunda kalıyordum...3-4 ay çektim bu sıkıntıları haftada bir paket rennie bitiriyordum
bir kaç haftadır annem bir ilaç buldum içiricem sana diyordu son bir haftadır da içiyorum... zeytinyağlı kudret narı... aktarlarda bulabilirsiniz... 1 haftadır ne rennie ne gaviscon kullanmadım ona rağmen mideme dair en ufak bir şikayetim bile yok çok şükür, sabahları aç karna bir tatlı kaşiği içiyorum, tadı gerçekten çok kötü ama gerçekten çok işe yarıyor.
bir gün iki bardak kola bile içtim:) ki genelde yiyecekler değil içecekler mide hastalığını daha çok tetikler
hatta ilk kullandığımda gece mide ağrısıyla uyumuştum sabah kalkar kalkmaz içtim o günden beridir çok iyiyim