Ne zamandır pekiBende sizinle aynı durumdayim
İki kere ultrson oldum temiz dediler gastirit bulantı yapar diyorlar çok canım sıkılıyor 52.5, kiloyum yiemiorm iştahım yok kilo alamıyorumMerhabalar sizi rahatsız eden besinlerin içeceklerin ne olduğunu not alıp deneyip onları hayatınızdan çıkarmanizi öneririm inanın kaç yıllık gastrit hastasıyım, artık gastritimin tutacağını bile önceden biliyorummide bulantısı için de safra kesesi taşı olabilir mi o da bulantı yapar
Safra kesesi kan ve idrarda cikar mi acaba bi de nisan ayında tomografi çekilmiştim ama o zaman bulantim yoktu onda çıkmaz miydi safra kesesi taşıMerhabalar sizi rahatsız eden besinlerin içeceklerin ne olduğunu not alıp deneyip onları hayatınızdan çıkarmanizi öneririm inanın kaç yıllık gastrit hastasıyım, artık gastritimin tutacağını bile önceden biliyorummide bulantısı için de safra kesesi taşı olabilir mi o da bulantı yapar
Sizde de ağzınızda aci tat var mi?İki kere ultrson oldum temiz dediler gastirit bulantı yapar diyorlar çok canım sıkılıyor 52.5, kiloyum yiemiorm iştahım yok kilo alamıyorum
Var tabi olmazmiSizde de ağzınızda aci tat var mi?
Aynen yemek yerken stres oluyorum yediğimi kuscam diye yedikten sonra da oluyorSizinde mi yemek yerken ve yedikten sonra mide bulantiniz oluyor