Göz Çevresi Bakımı Garnier kafeinli göz rol onu kullanan var mı ?

merays

][\\//][€L#€][\\//][
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
166
0
35
kullanan var mı ve kullanınca sonuç nasıl yardımcı olur musunuz arkadaşlar ?

Eklentiler

• $Garnier%20Eye%20RollOn%20Success%20With%20Packs%20From%20GCS_1.jpg
    $Garnier%20Eye%20RollOn%20Success%20With%20Packs%20From%20GCS_1.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 67
yaklaşık bir ay kullandım ama göz altlarım daha kötü oldu.
göz altlarımdaki şişliklere bir faydası olmadı daha da kötü oldu sanki.. tavsiye etmem..

Ben kullanıyorum pek etkili değil yani öyle anında etki falan yok:KK37: Şimdi kafeinli kapatıcı olanından alıp deneyeceğim bide.

yaklaşık bir ay kullandım ama göz altlarım daha kötü oldu.
göz altlarımdaki şişliklere bir faydası olmadı daha da kötü oldu sanki.. tavsiye etmem..

tüh ya bende bi heveslenmiştim güzel bişey diye :KK43:(:-)43:

merak edip kapatıcılık özelliği olanı tek gözümde denedim ama hiç beğenmedim. eve gelip aynaya baktığımda kullanmadığım gözaltım daha canlı görünüyordu. diğer göz altım daha yorgun ve çizgiler daha belirgindi

merak edip kapatıcılık özelliği olanı tek gözümde denedim ama hiç beğenmedim. Eve gelip aynaya baktığımda kullanmadığım gözaltım daha canlı görünüyordu. Diğer göz altım daha yorgun ve çizgiler daha belirgindi

o zaman demekki alınacak bi ürün değil :KK43:

garnier değil ama diadermine nemlendirici ve yıkama jeli kullanıyorum ve gayet memnunum.diadermine nin gözaltı için bir ürünü var onu henüz almadım ama bir de onu denemekte fayda var derim:KK71:

bu ürünü 1 yildir kullaniyorum.. baslarda cok memnundum
ama sanki simdi fayda etmiyor gibi, siskinlik hala var eskisi kadar olmasada..

Ben de yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, işe yarayıp yaramadığına emin değilim... yani gözle görülür bir fark yarattığı söylenemez...

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar vazgeçtim almaktan :KK43: başka ürünlere bakcam artık

X