• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Garnier göz roll onu almalı mıyım?

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.534
158
derdim koyu kocaman yuvarlak göz halkalarım...

ve de çökükler malesef...

yaşım 23...kapatıcı kullanıyordum ama zararlı olduğu için bıraktım..Artık sokağa dahi çıkmak istemiyorum...

Dün bir mağazanın rafında gördüm 15tl bişeydi...kafeinli..netten araştırma yaptım güzel şeyler yazıyor hakkında..

ama önemli olan bunu kullananların bana vereceği cevap..Ayrıca kaz ayakları var bende..Lütfen yardımcı olun bana

başka tavsiyelere de açığım...

hiç güzel bir ürün değil. netrogenayı deneseniz? diadermine de olabilir

hiçbir ürün %100 düzeltmiyor. mutlaka nemlendrin göz çevrenizi

pastel magıc touch morluklar için çok iyiymiş

göz çevrenize haftada 1 kez maya-süt krışımı sürüp 5 dk bekletin. bu nemlendiirir, gerer ve besler

hiç güzel bir ürün değil. netrogenayı deneseniz? diadermine de olabilir

hiçbir ürün %100 düzeltmiyor. mutlaka nemlendrin göz çevrenizi

pastel magıc touch morluklar için çok iyiymiş

göz çevrenize haftada 1 kez maya-süt krışımı sürüp 5 dk bekletin. bu nemlendiirir, gerer ve besler
karışımı biraz açarmısın cnm ne kadar süte ne kadar maya?

fondöten gibi çokta bir işe yaramıyor en fazla bir kere yuvarlıyorm yani soguk etksi göz altı morlugu ii gelr fln yalan aama kapatıcı acısından dusunuosan daha kapatıcı kıvamlı seylere bakmanı tavsiye ederm

kullandığım bir üründü bitmeden çöpe attım malesef mucizevi bir ürün değil onun yerine sadece nemlendirmek daha iyi

Boirjois kapatıcı kullanın sorununuz varsa çok doğal duruyor uygun tonu seçerseniz... kullandıklarım arasında en güzeli fiyatı da uygun...:8: hergün kullansanız az miktar çok uzun süre gidiyor.

kapatıcı özelliği sıfır...sadece içindeki kafein bilmem ne özleri ve masaj için alınabilir. maybelline likit en iyisi bence.

Back
X