Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç KremleriGarnier Fructis şampuan / Türkiye
garnier in şampuanı çok uzun zaman önce kullanmıştım ve çok memnudum ama daha sonra piyasadan ürün kaldırıldı çok yerde aradım ama bulamadım ve hala saçıma uygun bir şampuan bulamadım...neden firma böyle birşey yaptı bilemiyorum...
Avrupada halen satılıyor ama Türkiyede istediği gibi satış yapamamış firma ve artık getirmiyormuş kızlar..
ben de çok memnundum ama şimdi ayda bir şampuan değiştiriyorum.
ama hala aradığımı bulamadım.
ben iki sene kullandım ve aşırı memnndum fabrikası kapandı stok yaptım ama bitti sonra dikiş tutmadı hiçbir şampuan iyi gelmiyor artık tekrar getirmeleri için dua ediyorum ne yapmam gerekli mail falan mı atsak siteleri arastırdım belki elinde olan vardırda satar diye ama neredeyse 1 seneyı gectı ürün piyasadan kalkalı elinde olsa bile birinin bayatlamıştır ki elinde olupta satan bile yok