Cilt Bakımı Ürünleri Garnier bb krem kullanan?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bende ve kardeşimde sivilce yaptı fakat çok kötü bir ürün de diyemem.. yüzünde çok fazla sorun olmayan sadece daha canlı bir cilt isteyenler için seçenek olabilir.. yalnız alternatifi olan watsons pure beauty bb krem de bu kremin aynısı ve paraben içermiyor ki bu önemli bir fark :)

Benim cildimde kuruma yaptı sürünce ilk 1saat sorun yok ama durdukça kuruttu. Nemlendirmesini beğenmedim bu arada cildim karma. Kapatıcılığı idare eder çok problemli olmayan ciltlerde. Ben bi zararını görmedim sivilce filan yapmadı.

sanırım burada bahsedilen garnier in ilk çıkardığı bb krem. yeni üründen de memnun kaldım diyebilirim fakat o kadar da üstün bir ürün değil. genelde de garnier bb krem yorumlarında renk ve kapatıcılık konusunda eleştiriler var. artık o kadar seçenek var ki ben bu ürünü tercih etmem :50:

bende bugün reklamını gördüm çok etkileyiciydi aklıma girdiler direkk:4: kullanan baska kimse varmı kızlar ?

evet ben kullandım ama benim aradıgım özellikleri karşılamıyordu yani kapatıcılıgı benim için sınıfta kaldı. ürün hakkında yaptıgım ayrıntılı gözlem ve acıklamalara http://vanilyapembesi.blogspot.com.tr/ burdan bakabilirsin.:)))

bende ve kardeşimde sivilce yaptı fakat çok kötü bir ürün de diyemem.. yüzünde çok fazla sorun olmayan sadece daha canlı bir cilt isteyenler için seçenek olabilir.. yalnız alternatifi olan watsons pure beauty bb krem de bu kremin aynısı ve paraben içermiyor ki bu önemli bir fark :)
Benim yüzümü mahvetti..

Ben 18 yaşındayım ben bu kremin orta tonunu aldım cildim de hafif sivilce izleri var tenim biraz açık renk o yüzden bu orta ton bana çok koyu geldi hiç beğenmedim ve değiştirme yapmadılar ayrıca mucizevi bir şey değil yani çok az izleri kapattı sadece,şimdi biraz fondöten sürdüm ama hala koyu sadece fondöten bile daha iyi kapatıyor yani ama çokta kötü olduğu söylenemez yani siz siz olun!!!! açık tonunu ve cildinize uyumlusunu yani normal cilt yağlı cilt karma cilt fln alın benden tavsiye :)
20151204_202416.webp
ve bu sürdükten sonraki hali biraz açık ton fondöten sürdüm ama belli oluyor sağ tarafa sürdüm fotoğrafta sol olan..
20151204_203544-1.webp

Eklentiler

• 20151204_202416.webp
    20151204_202416.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 192
ya benim cildim yağlı kullansam hemen parlatırmı ki madem yağlı bi özelliği var. az sürerim eğer kullanırsam ama parlatmasından da korkuyom eğer işe yaramıcaksa boşuna para vermiyim. buarada cildim sorunlu diil sadece sinir olduğum bikaç güneş lekem var
Bende hiç patlatma yapmadı ama cilde göre değişir yani :)

:KK12:hiç ama hiiççç memnun değilim bitsin diye kullanıyorum bitince pure beauty deneyeceğim karma cilt tipiniz var ise tavsiye etmem bildiğin T bölgemden yağ akıyor bunu sürdüğümde

Back
X