Cilt Bakımı Ürünleri Garnier bb krem kullanan?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben de almayı düşünüyorum bakalım memnun kalacak mıyım gerçi çok sorunlu bir cildim yok:12:bir kaç gün içinde alırım sanırım:31:garnier kapatıcı göz roll on almıştım ondan memnun kaldım diğer göz altı roll ondan da aldım ama henüz kullanmaya başlayamadım bakalım bb krem nasıl olacak:29:

kızlar 3 aydır kullanıyorum ben de. daha önce hiç fondoten, pudra vs kullanmamıştım cildime zarar verir diye. yüzümde sivilce, sivilce lekesi, yara vs yok ama ciddi renk farklılıkları var.

garnier bb kremden memnunum öyle mucizeler yaratmıyo ama ren farklılıklarını gideriyo. çok hafif lekeleri gizliyo. canlılık veriyo. t bölgem parladığı için hafifçe pudra sürüyorum. çok doğal duruyo ben memnunum yani genel olarak :)

ya benim cildim yağlı kullansam hemen parlatırmı ki madem yağlı bi özelliği var. az sürerim eğer kullanırsam ama parlatmasından da korkuyom eğer işe yaramıcaksa boşuna para vermiyim. buarada cildim sorunlu diil sadece sinir olduğum bikaç güneş lekem var

Öyle fondoten gibi parlatan birşey değil. Benim cildim de karma ben pudra sürüyorum üstüne hem sabitliyor hem daha pürüzsüz görünüyor. Bence pudrayla kullanabilirsin

Fondoten altına baz olarak kullanılır mı kızlar bu?
Yoğunluğu nasıl yani :)

Baz olarak kullanılmaz bence. Çünkü baz kadar hafif değil ama fondoten kadar yoğun değil. Güneş kremine fondoten karıştırılmış gibi düşün. Cildi nemlendirdiği, güneşten koruma kremi olduğu ve içinde kapatıcı özelliği olduğu için fondotenle beraber yağlı görünebilir ancak göz altına kapatıcı sürülerek üstüne pudrageçilerek fondoten gibi olabilir.

Ben fondoten sürmek istemediğim zamanlarda kullanıyorum. Yüzünüzdeki hafif kızarıkları renk değişimlerini kapatıyor nemlendiriyor bir de güneşe çıktığınızda güneşten koruyor. Hepsi bir arada olduğu için bu özelliklerin yazın kullanım için güzel bence. Ama mucizevi değil. Sivilceler ağır lekeler filan varsa onları kapatmaz. Ama ben sürüyorum göz altı kapatıcısı ve pudrayla çok pürüsüz ve doğal duran makyaj yokmuş gibi bir etki elde ediyorum. Ben memnun kaldım. Özellikle yazın fondoten kullanmak zor oluyor bu ürün onun için ideal

arkadaşım makyaj yaptıktan sonra bende unutmuş cok övdü diye denemek istedim ve hemen almaya karar verdim
ben daha cok dogal görünümden yanayım üzerine hafif bi allık uyguladım cok hos oldu kapatıcı özelligi az olsa günlük makyaj icin kesinlikle mükemmel krem gibi sür ve çık (:

Almayı düşünüyorum,cildim kuru ve renk eşitsizliği var.Başka kullanıpta memnun kalan var mı,karar veremedim bir türlü.

Ben bir kaç aydır kullanıyorum.
fondeten kullanmayı pek sevmem ama bunu sevdim :1: kışın soğuktan oluşan yüz çatlaklarınada engel oluyor
aşırı beyaz tenli olduğum için zor oluyordu soğukta cildimi korumak ,garnier bb ile rahatladım ,tavsiye ederim:) özlelikle porselen beyaz cilt tipi olanlarda ;)

Son düzenleme:
buarada bir düzeltme yapayım ilk çıktığı seriden almıştım ben sanırım yeni seri çıkarmışlar ambalajı farklı ona bakmadım belkide kokuda bir değişiklik yapmışlardır.

Kızlar bende bu bb kremden almayı düşünüyorum fakat garnier mı yoksa nivea mı karar veremedim sizce hangisi?

bb krem tarzı ürünler garnierde dahil cok fazla kapatıcılıgı yok sadece fondotenden daha ınce ve daha dogal duruyor ..ayrıca nemlendırme özellıgı ve kapatma özellligi bir arada oldugu ıcın sivilce yapabiliyor eger yaglı bir cildiniz varsa tavsıye etmıyorum..normal ciltlerde ve kuru ciltlerde kullanabılrısınız kapatıcılık özellıgı cok degıl bu beklentıye gırerek almayın derım :)

memnun kalmayanlar ürünü boşa çöpe atmasın. çok güzel bacak fondöteni oluyor, hem de nemlendiriyor. :10:

Back
X