• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama garnier-arzum'un saç rengini deneyen var mı?

yaneka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
275
3
96
Balıkesir
merhabalar palette çikolata kahve denedim hatta şu an saçım o renk.bu sefer garnier çikolata kahve aldım resimde oldukça farklı görünüyor.gerçi resimlere inanmıyorum ama denemiş olan var mı?

evet deneyen varsa yazsın lütfen ben de aldım o boyayı ve diplerimin iyice çıkmasını bekliyorum.

benim dipler baya bi çıktı o yüzden tereddüt ediyorum.saç dipleri bant gibi 2 cm farklı renk olmasa bari..

Size cevap olmayacak bu ama palette nin çikolata kahvesiyle nasıl bir ton elde ettiniz? Koyu mu açık mı? :)

oldukça koyu oluyor palette gerçi benim kendi rengim de koyu ama...garnier kutudaki renk paleette den daha açık görünüyor.

yaa benim bi arkadaş denemiş arzumun rengini hiç kutudaki gibi olmuyor dedi. yani kutudaki kızılımsı bi renk. onunki koyu olmuş

saçlarımı 2 gün önce boyadım garnıer la..ve renk olarak güzel çok koyu değil ama garnıer beyazları çok kapatmadı gibi geldi,palette bu konuda daha iyi..fikir olsun ilgilenenlere

Back