• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Garnıer 7.3 Fındık Kabuğu Deneyen var m ı???

mimozam

K a R m A ş ı K.....
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2006
411
5
96
İstanbul
Arkadaşlar saçlarım sarı balyajlıydı uzun süre daha sonra kendi rengime boyadım koyu kahveye ve aklıma takılıp kaldı karamel tonları şimdi de Garnıer Fındık kabuğu aldım bu renk bayağı açık ama benim saçım koyu olduğu için karamel duracak.Ama pekte cesaret edemiyorum.Kullanan varsa bilgi paylaşırsa sevinirim.Bi de karamel elde etmek için hangi rengi kullanıyorsunuz??

şimdi saçın koyu kahveyse saçının rengini açman gerekir loreal ultra açıcısı var kahverengi saçı açmak için
önce saçındaki koyu rengi kırmalısın daha sonra fındık kabuğunu denersin

açıcı kullanmasam çok mu kötü olur cnm rengi? çünkü şu an yıpranmış bir saça sahibim.

arkadaşa katılıyorum fındık kabuğu baya açık bi renk saçını açmazsan bi etkisi olmaz belki bi ton açar:olmaz:

ben bu rengi denedim ama sevmedim.kutudaki renk ne renk,olan renk ne reenk:20:adı ile musemma.gerçekten fındık kabuğu ama kutudaki ile alakası yok.bi de benim saçlarım kumraldı,açık hatta ama şimdi koyu karamel oldu,hatta yanmış karamel:26:iyi düşünün boyamadan önce:59:

üzerindeki renge aldanmayın bildiğiniz fındık kahve oluyo sarımsı falan olmuyor bilginize:)

Back