• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Garnier 7.0 Bal Kumral rengini deneyen var mı?

ozlemsezer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
3
1
3
33
Merhaba kızlar, yeni üye oldum ve hemen sizlere bir soru sormak istiyorum :eek:

Garnier'in çarpıcı renkler 7.0 Bal kumral rengini deneyen var mı? Bugün aldım ama kullanmadan sizlere sormak istedim. saçlarımın doğal rengi koyu kahve ama şuan kumral tonlarında. Daha önce hiç garnier kullanmadım, kullanıp da memnun kalan ya da kalmayan var mı acaba? Hoppa

ben kuaför maceralarımdan önce kendim yapıyodum saçlarımı genelde 9 la 10 u ya da diplerim uzadıysa 9 la 11 i falan karıştırıyodum rengi hoş oluyodu sen de zeminin koyuysa ona daha açık bi ton katıp deneyebilirsin.Ayrıca garnier de o kötü boya kokusu yoktu çiçek kokulu serisi vardı içinde çıkan saç bakım kremine de hastaydım zeytinyağı ve limon kokuyodu yumuşacık ve parlak oluyodu saçlarım :D

ben kuaför maceralarımdan önce kendim yapıyodum saçlarımı genelde 9 la 10 u ya da diplerim uzadıysa 9 la 11 i falan karıştırıyodum rengi hoş oluyodu sen de zeminin koyuysa ona daha açık bi ton katıp deneyebilirsin.Ayrıca garnier de o kötü boya kokusu yoktu çiçek kokulu serisi vardı içinde çıkan saç bakım kremine de hastaydım zeytinyağı ve limon kokuyodu yumuşacık ve parlak oluyodu saçlarım :D

Biraz önce boyadım, kutunun üzerinde açık kumral bi renk vardı ama saçlarım şuan bildiğin kahverengi oldu:KK70: diğer boyamada tavsiyene uyucam umarım açılır rengiHoppa

zemin koyu olunca öyle koyu çıkıyo işte 7 numara falan min 8 9 dene biraz açılır herhalde

canım koyu renk saçta bile o boyanın iyi tuttugunu duydum mümkünse öncesi/sonrası fotosu koyarmısın bizde faydalanalım eğer öyleyse boşuna karıştırma işlemiyle uğraşmamış oluruz :)

Saçımın rengi biraz açılır diye kutudaki renge aldanıp boyadım saçım kahverengi oldu. Alt rengim tarçın bakıra boyamıştım kahve bakır gibiydi.Keşke boyamadan burayı görseydim:KK51:

Back
X