Cilt Bakımı Ürünleri '' Garnier 3 in 1 '' Kullananlar ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Grimsi_

••● Ήuzuя ••●
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
5.461
8
156
Diğer
Kızlar aranızda '' Garnier 3 in 1 '' kullanan var mı ? bayanssulusmile

Ben kullanıyorum, yüzüme uyguladığım da siyah noktalar yok oluyor, yüzüm baya temizlenmiş oluyor ama aradan bikaç saat geçince eskisine dönüyor, siyah noktalar yine çıkıyor ortaya... :uhm:

Sizler de de böyle oluyor mu ? Kullananlar memnun musunuz ?
bilmiyorumkismile

garnie.jpg

ben kullanıyorum 17 eylülden bu yana.gerçekten benim cildime çok faydası oldu.sivilceleri falan geçirdi.siyah noktalarımı azalttı ama tamamen geçirmedi.çok güzel temizliyor cildi.her gece kullanıyorum ben de.memnunum yani.cildim karma bu arada zaten yağlı ve karma ciltlere öneriliyor.

Ben bu ürününün temizleyici ve nemlendiricisini kullanıyorum. Ama temizleyiciyi her gece değil haftada 2-3 kez kullanıyorum. Siyah noktalarını çıkarmak için Garnier temizleyiciyi kullandıktan sonra siyah nokta bantlarını kullanabilirsin. (Nivea'nın filan var) Sonra da yüzüne Garnier nemlendirici uygulayabilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur.

ben kullanıyorum 17 eylülden bu yana.gerçekten benim cildime çok faydası oldu.sivilceleri falan geçirdi.siyah noktalarımı azalttı ama tamamen geçirmedi.çok güzel temizliyor cildi.her gece kullanıyorum ben de.memnunum yani.cildim karma bu arada zaten yağlı ve karma ciltlere öneriliyor.

Cildime faydası oluyor ama kullandıktan hemen sonra, bi süre için. Yani tamamiyle yok etmiyor siyah noktaları sanırım buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
Ben bu ürününün temizleyici ve nemlendiricisini kullanıyorum. Ama temizleyiciyi her gece değil haftada 2-3 kez kullanıyorum. Siyah noktalarını çıkarmak için Garnier temizleyiciyi kullandıktan sonra siyah nokta bantlarını kullanabilirsin. (Nivea'nın filan var) Sonra da yüzüne Garnier nemlendirici uygulayabilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Teşekkürler öneri için faydası olur belki (: bayanssulusmile

Başka kullanan yok mu ? :68:

hiç güzel bir marka degıl.marketlerde satılan cılt bakım urunlerıne acıkcası pek guvenmıyorum.ıcınızın garantı olmasını ıstıyorsanız kanımca eczaneden urunler alın...la rohe,vıchy gbı urunler butceye de cılde de uygun

hiç güzel bir marka degıl.marketlerde satılan cılt bakım urunlerıne acıkcası pek guvenmıyorum.ıcınızın garantı olmasını ıstıyorsanız kanımca eczaneden urunler alın...la rohe,vıchy gbı urunler butceye de cılde de uygun

Hangisine güvenceğini şaşırıyor insan :44: :44:

Kızlar aranızda '' Garnier 3 in 1 '' kullanan var mı ? bayanssulusmile

Ben kullanıyorum, yüzüme uyguladığım da siyah noktalar yok oluyor, yüzüm baya temizlenmiş oluyor ama aradan bikaç saat geçince eskisine dönüyor, siyah noktalar yine çıkıyor ortaya... :uhm:

Sizler de de böyle oluyor mu ? Kullananlar memnun musunuz ?
bilmiyorumkismile

garnie.jpg

aynı şey bende de oluyor özellikle maskeden sonra ama en azından birkaç ay kullanmanı tavsiye ederim çünkü bir süre sonra bayağı güzelleştiriyor cildi o anlık etki kalıcı hale geliyor ama tamamen geçmiyor siyah noktalar

aynı şey bende de oluyor özellikle maskeden sonra ama en azından birkaç ay kullanmanı tavsiye ederim çünkü bir süre sonra bayağı güzelleştiriyor cildi o anlık etki kalıcı hale geliyor ama tamamen geçmiyor siyah noktalar

İlk kullanınca çok güzel, sonra geçiyo etkisi, birkaç ay sonra da ilk kullandıgımız zaman gibi olsa, süper olur :27:

içinde çinko ve salisik asit olduğu için sanırım sivilcelere ve izlerine iyi geliyo

Son düzenleme:
açıkcası arkadaşlar bende haftada bir bu ürünü kullanıyorum maske şeklinde ama kuaförüm tavsiye etmiyor cildi çiziyormuş, hangisine güvenmeli hangisini kullanmalı şaşırdım:44:

açıkcası arkadaşlar bende haftada bir bu ürünü kullanıyorum maske şeklinde ama kuaförüm tavsiye etmiyor cildi çiziyormuş, hangisine güvenmeli hangisini kullanmalı şaşırdım:44:

içinde cam mı varmış cildi çizsin
ne çok bilmiş kuaförler var
ilk çıktığı günden beri diyebilirim kullanıyorum
olumsız bişey görmedim
aksine olumlu iyi geldi cildime

bende memnunum. taa konuyu ne zaman acmısım o zamandan beri kullanıyorum.. :87:

Ben ürünü aldım ne zamandır duruyor evde
Sivilcelerim var diye kullanmaya çekiniyorum
Maske olarak kullanabilirim belki

Ben de kullanıyorum geçen seneden beri.
Yüzümde çikolatadan dolayı sivilce vardı.
Şimdi azaldı bu çok iyi.
Ben 8 liraya aldım.

Bu garnier 3in1 in kokusuna bayılıyorum,:16: maske şeklinde yüzüme sürerken =)

Back
X