Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay önce almıştım ganieri. 2 defa maske yaptım. Cildime berraklık geldi hoşuma gitti. Ama annem cildime zarar vereceğini söylüyor yaşım genç olduğundan dolayı, 19 yaşındayım. Sizce ne aralıklarla ve hangisini yapıyım? Sadece temizleyici olarak mı kullanıyım sürüp yıkayım? Yardımcı olursanız tecrübelerinizle çoook memnun olurummm![]()
ben temizleyici olarak kullanıyorum..benim de yaşım genç oldugundan kimyasallar içeren ürünlere biraz uzak kalmaya calışıyorum..
canım ben bilinçsiz kullanıcılardanım.buna dikkat bile etmemiştim aldıgımda.ama öğrenirsem buraya yazarım neyin nesi olduğumu.beğeni yapar dikkatini bu ttopiğe çekerimüzgünüm yardımcı olamadım
![]()
canım yine de ilgine çok sagol bir şeyler öğrenirsen gerçekten çoook sevinirim çok teşekkür ederim
ya son zamanlarda cok sivilce problemi yaşıyorum daha önce garnier 3ü 1 arada yı kullanmıyodum acaba onu kullanmaya başladığımdan beri mi oldu bilmiyorum :/ anneme kalırsa kesin emin gibi garnierdan olduguna
ben de sızın gıbı bı ara garnıer a basladım ve yuzumu mahvettı. hıc sıvılce olmayan yuzumde sıvılce cıkmaya basladı.kokusu falan cok guzel ama cok kotu yanı ıcerıgı
ben yuz yıkama jelı, nemlendırıcı kremını kullanıyodum ama cok kotu..yanı sıvılcede degıl tam bole kızarık nokta gıbı cıkmaya basladı kı benım yuzumde asla boyle bısey olmazdı.bence kullanmayı bırakın o markayı.cıldıye uzmanına gıttım daha yenı yenı kendıne gelıyo yuzum.
ve bu marka dermatolojık olmayıp , kozmetık bı marka oldugundan boyle oldugunu soyledı hem gıttıgım doktor hemde bı guzellık uzmanı.
annen haklı bence..su bazlı temızleyıceler ve maskeler var onları kullanabılırsın..ama bı cıldıye doktoruyla konus o ne onerırse onla basla.
arkasını çevirirseniz içinde bir sürü kimyasal olduğunu görmüşsünüzdür zaten. o nedenle her cilt bu tür ürünleri (markette satılan kozmetikler) kaldıramaz.