• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Garnier 3 bir arada(Temizleme, Peeling, Maske)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
1 ay önce almıştım ganieri. 2 defa maske yaptım. Cildime berraklık geldi hoşuma gitti. Ama annem cildime zarar vereceğini söylüyor yaşım genç olduğundan dolayı, 19 yaşındayım. Sizce ne aralıklarla ve hangisini yapıyım? Sadece temizleyici olarak mı kullanıyım sürüp yıkayım? Yardımcı olursanız tecrübelerinizle çoook memnun olurummm :16:

ben temizleyici olarak kullanıyorum..benim de yaşım genç oldugundan kimyasallar içeren ürünlere biraz uzak kalmaya calışıyorum..

Garnier 3'u bir arada temizleyici ve yine ayni marka gunes koruyucu losyon aldim bugun. :8: Okudugum olumlu yorumlardan sonra. Gorucez bakalim. Insallah memnun kalirim. :31:

Bende bir ay kullandım güzel temizliyor kokusuda çok hoş ama bende sivilce yaptı o yüzden kullanmayı bıraktım.nefret ediyorum sivilce yapan yüz yıkama jellerinden:((

Kızlar ben birşeyi anlamadım ; sürüp yıkayınca temizleme bekletince peeling ve maske mi yapmış oluyoruz? Yani bekletirsek yüzümüz temizlenmiyor mu :27:

nasıl yani ben de 19 yaşındayım bu ürünü 1 yılı aşkın bi zamandır kullanıyorum cildim de karma yağlı gibi çok işe yarıyor nivea avon falan kullandım ama döktüğüm paraya yazık onlara. ayrıca bi arkadaş demiş 19 yaşındayım cildimi bozar falan diye:44: korktum şimdi . hiç bi şey de kullanmazsam cildim siyah nokta oluyor ben öyle duramam ki yüzü illa ki temizlemek lazım

başka başlıklara da mesaj yazdım ama eski topicler sanırım cevap gelmedi garnier bb kremin arkasında -20 25 30... 65+ yazmakta bunun anlamı 20 yaş altı kullanamaz mı demek ?17 yaşındaki arkadaşım kullanabilir mi sizce uygun mu?cildine zarar verir mi?

canım ben bilinçsiz kullanıcılardanım.buna dikkat bile etmemiştim aldıgımda.ama öğrenirsem buraya yazarım neyin nesi olduğumu.beğeni yapar dikkatini bu ttopiğe çekerim :34: üzgünüm yardımcı olamadım:43:

canım ben bilinçsiz kullanıcılardanım.buna dikkat bile etmemiştim aldıgımda.ama öğrenirsem buraya yazarım neyin nesi olduğumu.beğeni yapar dikkatini bu ttopiğe çekerim :34: üzgünüm yardımcı olamadım:43:

canım yine de ilgine çok sagol bir şeyler öğrenirsen gerçekten çoook sevinirim çok teşekkür ederim

içinde kil olduğu için hergün kullanılmaması lazım artı kil her cilde gitmiyor

Bende dün bimden aldım 8,95 tl
Akşam maskesini yaptım
Cildim gayet rahatladı
Sabahda yüzümü temizledim.
Arkasından nemlendirici krem kullandım
Bakalıımm deneyip göreceğim sivilcem ve siyah noktalarım var
Umarım etkisi olur.

ya son zamanlarda cok sivilce problemi yaşıyorum daha önce garnier 3ü 1 arada yı kullanmıyodum acaba onu kullanmaya başladığımdan beri mi oldu bilmiyorum :/ anneme kalırsa kesin emin gibi garnierdan olduguna

ya son zamanlarda cok sivilce problemi yaşıyorum daha önce garnier 3ü 1 arada yı kullanmıyodum acaba onu kullanmaya başladığımdan beri mi oldu bilmiyorum :/ anneme kalırsa kesin emin gibi garnierdan olduguna

ben de sızın gıbı bı ara garnıer a basladım ve yuzumu mahvettı. hıc sıvılce olmayan yuzumde sıvılce cıkmaya basladı.kokusu falan cok guzel ama cok kotu yanı ıcerıgı
ben yuz yıkama jelı, nemlendırıcı kremını kullanıyodum ama cok kotu..yanı sıvılcede degıl tam bole kızarık nokta gıbı cıkmaya basladı kı benım yuzumde asla boyle bısey olmazdı.bence kullanmayı bırakın o markayı.cıldıye uzmanına gıttım daha yenı yenı kendıne gelıyo yuzum.
ve bu marka dermatolojık olmayıp , kozmetık bı marka oldugundan boyle oldugunu soyledı hem gıttıgım doktor hemde bı guzellık uzmanı.
annen haklı bence..su bazlı temızleyıceler ve maskeler var onları kullanabılırsın..ama bı cıldıye doktoruyla konus o ne onerırse onla basla.

Son düzenleme:
ben de sızın gıbı bı ara garnıer a basladım ve yuzumu mahvettı. hıc sıvılce olmayan yuzumde sıvılce cıkmaya basladı.kokusu falan cok guzel ama cok kotu yanı ıcerıgı
ben yuz yıkama jelı, nemlendırıcı kremını kullanıyodum ama cok kotu..yanı sıvılcede degıl tam bole kızarık nokta gıbı cıkmaya basladı kı benım yuzumde asla boyle bısey olmazdı.bence kullanmayı bırakın o markayı.cıldıye uzmanına gıttım daha yenı yenı kendıne gelıyo yuzum.
ve bu marka dermatolojık olmayıp , kozmetık bı marka oldugundan boyle oldugunu soyledı hem gıttıgım doktor hemde bı guzellık uzmanı.
annen haklı bence..su bazlı temızleyıceler ve maskeler var onları kullanabılırsın..ama bı cıldıye doktoruyla konus o ne onerırse onla basla.

arkasını çevirirseniz içinde bir sürü kimyasal olduğunu görmüşsünüzdür zaten. o nedenle her cilt bu tür ürünleri (markette satılan kozmetikler) kaldıramaz.

arkasını çevirirseniz içinde bir sürü kimyasal olduğunu görmüşsünüzdür zaten. o nedenle her cilt bu tür ürünleri (markette satılan kozmetikler) kaldıramaz.

ben uzerınde yazanı okudum ve arkasındakı kımyasallarıda gordum ama bu kadar kotu etkı yapcagını dusunmemıstım.
kacıyorum artık bu tarz urunlerden ve cıldıye uzmanımın yazdıgı ne varsa onu kullanıyorum yada onun onerılerıne gore hareket edıyorum.

Back
X