Garip

Duş almayla güvenin ne alakası var onu da anlamadım şu an:KK24:
Ne bileyim mesela arkadaş çevremde ya da erkek arkadaşımda gözlemlediğim kadariyla hiç böyle Mesajlar gelmiyor annelerinden. Hani demek ki anneleri güveniyor böyle şeyleri aksatmayacağına bana neden güvenmediğini anlayamadım sadece :(

Yani şimdi bu konuşmanın bir öncesi sonrası yok mu.
Durup dururken duş al diye mesaj mı geldi annenizden. Laf arasında falan mı söyledi?
:KK57:

Bunu yazmasının bir amacı olmalı durup dururken yazılmaz annenizin yanındayken kişisel temizliğini ihmal etmiş olabilir misiniz yani sosyal bir çevreye girdin artık dikkat et manasında olabilir başka bir anlam çıkmıyor çünkü

Valla yukarıda banyo düzenimi yazdım, deodorant parfüm her zaman kullanırım ve oradan koku alması imkansız :KK70:
Anne bu,aklın şaşar ordan buraya neler hissettiklerine
Sen yine de bir duş al :KK53:
Kesin annen bugün birinden bezdi,malüm yaz sıcakları başladı toplu taşımada falan mı rahatsız oldu acaba da aklına gelip seni uyardı

Bunu yazmasının bir amacı olmalı durup dururken yazılmaz annenizin yanındayken kişisel temizliğini ihmal etmiş olabilir misiniz yani sosyal bir çevreye girdin artık dikkat et manasında olabilir başka bir anlam çıkmıyor çünkü
Valla şimdi kendim diye söylemiyorum ama banyo düzenim yukarıdaki gibi, zaten bu sıcakta duş almamak imkansız. Hem şu an aynı ülkede bile yaşamıyoruz beni garip hissettiren de bu yaşasak hadi neyse ama

Şimdi bir şey diyeceğim sanırım benim adet dönemim yaklaştığından ve başka konulardan ben böyle gerilmiş vaziyetteyim ya
Annenizin mesajını fazlaca abartmışsınız bence, ben de kızıma kapıyı kilitlemeyi unutma, ben çarşıya gidiyorum kapıyı kimseye açma, dışarı çıkıyorsa anahtarını al diyorum, kızım 23 yaşında kocaman bir erişkin oysa, ama bunlar altında hiçbir mana barındırmayan rutin anne tembihlemeleri, 46 yaşındayım 67 yaşındaki annem de beni tembihler :)

Annenizin mesajını fazlaca abartmışsınız bence, ben de kızıma kapıyı kilitlemeyi unutma, ben çarşıya gidiyorum kapıyı kimseye açma, dışarı çıkıyorsa anahtarını al diyorum, kızım 23 yaşında kocaman bir erişkin oysa, ama bunlar altında hiçbir mana barındırmayan rutin anne tembihlemeleri, 46 yaşındayım 67 yaşındaki annem de beni tembihler :)
Mune abla kızın benden de büyükmüş :) diyorum ya adet dönemim geldi, gündem de karışık bak şu an odada yalnızım haykıra haykıra ağlayasım var o mesajı tabi abartırım. Ha hoş bir durum mu tabii değil :(

Mune abla kızın benden de büyükmüş :) diyorum ya adet dönemim geldi, gündem de karışık bak şu an odada yalnızım haykıra haykıra ağlayasım var o mesajı tabi abartırım. Ha hoş bir durum mu tabii değil :KK43:
Ben de annenden büyüğümdür belki :)) özel günler yaklaşınca insan her lafı tersten anlayabiliyor ama gerçekten mesajda birşey yok, klasik anne tembihlemeleri, uzakta da olsan tembihlemezse anneliğini yapmıyor gibi hisseder, benim kız yanımda, ben her dakika birşeyler için tembihliyorum, bazen tekrar tekrar sorup bunalttığımı da anlıyorum ama annelik böyle birşeymiş yaşayarak öğrendim, genç kızken annem beni her tembihlediğinde kızardım anne ben çocuk muyum derdim, sen benim çocuğumsun yaşının önemi yok derdi, şimdi annemin yaptığı tembihleri ben yapıyorum, onu bırak bazen abartıp eşimi tembihlediğim oluyor :)))

Varsa tatlı birşeyler ye istersen, regl dönemi stresine iyi geliyor.

Back
X