- 17 Kasım 2016
- 300
- 147
Merhaba arkadaşlar bugün çok garip bi rüya gördüm ve bu şeylerle ilgilenen birinin yorumunu merak ediyorum.. Rüyamda benim bir teyzem var (gerçekteki teyzemden çok farklı başka bir insan yani) teyzem hamile ve hastaneye gidiyoruz annemle birlikte.. annem asansöre binip teyzemin yanına çıkıyor ben aşağıda bekliyorum. Teyzem doğum yapmış. Annem kucağında bebekle asansörle benim yanıma geliyor ben bebeğin elini tutuyorum seviyorum. Daha sonra annem bebeği yukarı götürmek için alıyor ve asansöre biniyorlar tam binerlerken annem kapının bir adım önünde duruyor yani asansörün kapısı sıkıştıracak onları annemi anne girsene diye içeri iteliyorum o sırada bebeğin kolu asansörün kapısında sıkışıyor(asansörün kapısı sağ ve soldan birbirine yaklaşarak kapanıyor) ben tutuyorum bağırıyorum bebeğin kolunu daha sonra koşarak üst kata çıkıyorum bebeğin kolunu tekrar tutuyorum bu sefer buz gibi kolu ağlıyorum sonra bir üst kata daha çıktığımda uzaktan bakıyorum annem yerde oturuyor ağlıyor bebeğin kolu bir tarafta bebek annemin kucağında.. Daha sonra gece uyandom bi kendime gelemedim biraz..