Garip Bir Şaka

Krokiye bayıldımm gerçeğe yakın olsun diye bi de kendine saç çizmiş :KK70: :KK19:
Çok geçmiş olsun ..
Nefes aldığımız müddetçe böyle lüzumsuz ötesi insanlarla karşılaşmamız olası ne yazık ki
Bi kaza gelmemiş başınıza sevindirici yanı bu

ufff.. şakası mı olur böyle birşeyin.Yarabbimm nasıl insanlar var ya.. Allah korumuş sizi kazadan.
vallaha benim eşim döverdi direk yani , çok sinirlendim. biz annemizi kaybettik kazada ki annemiz yaya iken. ben sokakta yürürken sürekli tedirginim atamıyorum üzerimden korkuyu.. bu adamın yaptığı polislik bile.

Bugün biraz anlatım özürlüyüm affola.
Nişanlım adama küfür etti ondan çok şaşırdım çünkü ağzından salak kelimesi bile çıkmaz.

Keşke küfür etmeseymiş. Tamam eşşek şakası ama birbirinizin yüzüne bakıyorsunuz sonuçta.
Sinirlenmekte çok haklı ona bir şey diyemem. Ben şaka olsun diye arabayı yayanın üzerine sürrenler gördüm. Toplum olarak çok değişik şaka anlayışımız var

Keşke küfür etmeseymiş. Tamam eşşek şakası ama birbirinizin yüzüne bakıyorsunuz sonuçta.
Sinirlenmekte çok haklı ona bir şey diyemem. Ben şaka olsun diye arabayı yayanın üzerine sürrenler gördüm. Toplum olarak çok değişik şaka anlayışımız var

Sanırım ben olduğum için çok tedirgin oldu.Yoksa sinirli değildir.

Sanırım ben olduğum için çok tedirgin oldu.Yoksa sinirli değildir.

Anlıyorum canım ama sen yanında olduğun için bile küfür etmemesi lazımdı. Ortalık biraz sakinleşince sen genede barıştır onları ölümlü dünya. İstersen tabi.. Geçmiş olsun bu arada şu kız geliyor mu dükkana hala? Çok alakasız ama merak ettim :)

Anlıyorum canım ama sen yanında olduğun için bile küfür etmemesi lazımdı. Ortalık biraz sakinleşince sen genede barıştır onları ölümlü dünya. İstersen tabi.. Geçmiş olsun bu arada şu kız geliyor mu dükkana hala? Çok alakasız ama merak ettim :)

Sanırım kayboldu ortadan babası felan geliyor ama kendisi yok :KK45:

Yaa utanmayin....molamda buraya bakiyorum iyi ki konunuzu acmisim yüzümde gulucukler var şu an..

Konuyu tam okuyamadm vallahi kusura bakmayin ama çok tatlisiniz:))))

Çok teşekkür ederim :KK22:, tüm olayı unuttum valla yazarken çok sinirliydim ama çok iyi moral oldunuz.Aman okumayın canınız sıkılır tebessüm etmenize daha çok sevindim :KK19:

İşte ben boşuna öğrencilerime 'İki tarafa da zarar vermeyen ve iki tarafı da eğlendiren şeyler şakadır. KArşı tarafı korkutmak, zarar vermek şaka değildir.' diye öğrencilerime tekrar tekrar anlatmıyorum.

Yoksa milletçe şaka anlayışımız hödüklüğe doğru hızla ilerliyor. Empati hak getire...

Oldu ki heyecandan frene bastı nişanlım ne olacaktı o zaman sen gör teraneyi.Canımıza yazık değil mi..Şakanında sınırı olur.

X