• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları Garip bir rüya

mssnothing

Dışı Samantha Fox içi Yıldız Tilbe.
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
297
359
303
istanbul
Selam kızçeler

Normalde hergün rüya gören biri değilim ama dün bölük pörçük bir kaç rüya gördüm ve hemen yazmalıyım bunu KK' ya dedim:KK66:

Rüyam şöyle başlıyor; Eski nişanlımın ailesiyle birlikte benim ailem bir oda da tartışıyoruz, ellerinde kağıtlar falan var (neden dolayı tartışıyoruz bilmiyorum)

Sonra ben bir kuaföre gidiyorum saçımı boyatmak için ama kız geliyor bir anda sacımı kesiyor, ağlıyorum bende kız diyor ki bunu kmseye söyleme bana kızarlar.. Saçım aslında hoşuma gidiyor begeniyorum ama kestiği içinde kızgınım.

Ve son hatırladığım; karanlık su birikintilerin olduğu bir yerde koşuyorum çünkü beni kovalayan biri varmış. Kaçarkende nas suresini okuyorum. Sonra beni yakalıyor gözleri olan ama ağzı olmayan bir sey.
Ama hiçbirşey yapamıyor

Ayy anlatırken bile sıkıldım bir yorum reca etcem sizlerden kızçeler artık:KK31:

içindeki sıkıntılar, geriye attığın çözülmüş çözülememiş sorunlar ve günlük yaşamdan kesitler birleşmiş rüyada su yüzüne çıkmış gibi geldi. hayır olsun canım

Back