• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip bir göbek

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
selam,

Mayısta sezeryanla doğum yaptım. Doktorum yavaş yavaş spor yapmaya başlayabilirsin dedi, öncelik yürüyüş dedi. Zaten karın hareketi yapsam da toparlanacağını düşünmüyorum. Şimdi şöyle, karnımın göbek deliğine kadar olan kısmı çok sert. Ondan aşağı kısım ise böyle bir boş boş. Bir garip. Sönmüş balon gibi. İçi boş, gereksiz, çok deforme olmuş bir kat resmen. Bu sporla geçebilen bir şey mi?

Normal doğum yapmama rağmen orada birşey zayıflasan da kalıyor haklısın. Pilates tek çözüm diye biliyorum ben

Bence karın kası ile toparlar canım ama o da zamanla olur tabi. Hemen ağır hareketlerle başlaman sakıncalı. Yürüyüş ile birkaç ay devam edip seneye bu zamanlar karın kası çalışsan süper toplarsın. Ben kadına çok hafif olduğu müddetçe yakıştırıyorum, ben fitim demenin bedende bıraktığı en iyi mesaj bence.

Allah analı babalı büyütsün bu arada. :nazar::anne:

Korse takman zararli degilse korse kullan canim

Eger normalde gobegin yoksa zamanla toparlanir. 9 ayda gelen 9 ayda gider ;) biraz daha zaman gecince mekik fln cek duElir zamanla

Back
X