Garip ama hamileyim... :)

çok küçük ihtimallere rağmen o size tutunmuş.allah ol demiş demekki.o inatçı bi bebek olup size sımsıkı tutunacaktır.stres yapmayın yeterki.allah kucağınıza almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza

Keşke evde ultrason aleti olsa da sürekli baksam. Öyle merak ediyorum ki. :) Perşembeyi nasıl getireceğim bilmiyorum, günler geçmiyor, hele de böyle yatarken...

canım cok sevındım allah bebegını ve senı korusun dualarımız senınle allah kucagına almayı nasıp etsın zemuszemus

Allah sağlıkla kucağına nasip eder inşallah :Saruboceq: Umarım sorunsuz bi hamileliğin olur...Rabbim bebişini sana bağışlar korkma bence dualarımız seninle:Saruboceq: :Saruboceq: Olmayanlarada mucizelerini tez zamanda hayırlısıyla ver ya rabbimmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Az önce büyük tuvaletimi yaparken pembe bir kanama oldu. Çok korktum. Doktorumu aradım normal dedi. Artık tuvalete de gitmem ben. Geçsin şu zaman bir an önce... :dilcikar:

tebriklerrrr....Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…