Garip Ama Gerçekler

canayakxixn

Bir Nefes&Düş Gibi
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
4.916
3
116
50
İzmir
yereatilankilcik.jpg

japoncerezi01.jpg

japoncerezi01.jpg

danbrown.jpg

kaybolankedi.jpg

Yemin ederim şu uzakdoğuluların yediklerine aklım hiç ermiyor.Bir gün oralara gidecek olursam ben kesin aç kalırım.bişey yemem herhalde.Ne garip zevkleri var;ne acayip gelenekleri var.Yediklerinin kemiklerini yere atmak allah allah :1no2:

Japon ve Çinlilerin yaptıklarına artık şaşıramıyorum.Adamlar böcek yiyorlar yaa hemde bildiğimiz banyolarda olabilen böcekleri....

hey allahım yaa
bizlerde görgüsüzlük olarak bilinen şeye onlar itibar ediyorlar.:mymeka:
ayy çerezi beklerim canım benim,hiiiçç önemli değil.ömrümün sonuna kadar hemdeee.çok sabırlıyım çoookkkk.:roflol:
dan brown yaptığını yapsakmı :uhm:
kediye şok olmadım çünkü bizde yaşadık tam beş yıl sonra kardeşimi başka bir şehirde görüp üstüne atlamıştı hayvan.güya kediler çokyu,şehir dışına birine vermiştik.eee bizde oraya gidince tasadüf işte.inan ağladık taa.kedi nasıl boynuna boğazına dolanıyo bi görsen. :1hug:

sağolasın canayakınım. a.s. :1hug:

hey allahım yaa
bizlerde görgüsüzlük olarak bilinen şeye onlar itibar ediyorlar.:mymeka:
ayy çerezi beklerim canım benim,hiiiçç önemli değil.ömrümün sonuna kadar hemdeee.çok sabırlıyım çoookkkk.:roflol:
dan brown yaptığını yapsakmı :uhm:
kediye şok olmadım çünkü bizde yaşadık tam beş yıl sonra kardeşimi başka bir şehirde görüp üstüne atlamıştı hayvan.güya kediler çokyu,şehir dışına birine vermiştik.eee bizde oraya gidince tasadüf işte.inan ağladık taa.kedi nasıl boynuna boğazına dolanıyo bi görsen. :1hug:

sağolasın canayakınım. a.s. :1hug:

Ben kedilerin insanlara karşı sadık olduklarını düşünmüyordum.Kedileri severim fakat demekki sahipleri iyi olunca unutmuyorlar demekki .Benim için şaşırtıcı bir bulgu.
dnme.gif

Ben kedilerin insanlara karşı sadık olduklarını düşünmüyordum.Kedileri severim fakat demekki sahipleri iyi olunca unutmuyorlar demekki .Benim için şaşırtıcı bir bulgu.
dnme.gif

bizler tam bir kedi manyağıyız,sana sadece iki şey anlatayım dur.

annem kediyle ağız ağıza yatıyor diye benden habersiz kedimi birilerine vermiş.tabi beni aldı bir sancı,nasıl arıyorum günler birbirini kovalarken ,ben kedime hasretimden yataklara düştüm,o zamanlarda para biriktirmem vardı.her gördüğüme söyledim bulup getirene paramı vercem diye.o zamana göre ,tabi bana görede büyük paraydı.
sonra baktılar ben çok kötü oluyorum.tekrar getittirmişti annem.sevinçimi tahmın bile edemessin.opuyorumnanaktan
sonra, o kedi aylar sonra öldü.
ikigün toprağa kıyıpta gömemedim,sonra gömdüm ama kafasını dışarda bıraktım .günde birkac kez gidip başını okşayım özlemimi giderim ağlar sızlardım,sonrada kokmaya başlayınca ee artık kafayıda kapattım ama sen bana sor sanki yeni ölmüş gibi ağlamıştım yine.senağlama senağlama

bunlar olduğunda ilkokul beşe gidiyordum.
daha neler neler anlatsam oooooooo,

hala annemlerin evinde dolu kedi vardır.dışarda besleniyor tabii.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kediciklere bayılırım!Acaba benim de kaybolan kedim evine döner mi?:Saruboceq:
Bu arada ders çalışırken ben de yarasa gibi dursam işe yarar mı?

Back
X