Gardrop yaptırmak

Marangoza gardrop yaptıran var mı? Memnun kaldınız mı? Nelere dikkat edelim ve fiyatlar nasıl?
Ben bı tane çocuk odama yaptıracam. Gömme dolap yaptıracam aslında. Hem bebeğimin elbiseleri için bölme ayırcsm hem de dışarıda kalan eşyalarımı koymak için battaniye yastık yorgan halı felan. Bi fiyat sorduk bize 9 bin TL dedi. Bı yerde daha sorduk 11 bin dedi şuan daha uygun bulmaya çalışıyoruz ama bulamiycaz galiba

ben yaptırdım..
iki üç sene pandemi öncesi 5 bin tl ye yaptırdım.
mutfak dolabi+ gardrop.
şimdi çok memnunum.. iyiki yaptırmışım..
kaynanam geçen yıl 8 bin yaptırdı sadece mutfak dolabi..
şu an ne kadar oldu bilmiyorum..
çamaşir makinasi ve kurutma makinasina alt üst kapalı yaptırmak istiyorum..

Evimizde fabrikasyon mobilya kullanmıyoruz, hem kaliteli bulmuyoruz hem de market ürünü gibi herkeste aynı şey oluyor.

Gardrobumuzu yaptırdık, odanın ölçüsüne, istediğimiz malzeme ve rengine göre. Daha pahalı oldu evet ama ömürlük. Zaten görünüşü bile ben farklıyım diyor.

Evlenirken eşim yaptırtmış genel olarak memnunum ama ben sürgülü kapı sevmiyorum yani o hemen bozuluyor. Evlenmeden önce de babam hazır almıştı o da sürgülüydü yine bozulmuştu belki bana denk gelmiştir bilemem ama ben kapaklı daha çok seviyorum zaten. Bir de bölmelerini kendi kullanımınıza göre yaptırırsanız daha memnun kalırsınız çekmecelerin çokluğu, giysilerin asılacağı yerler vs. Şimdi taşınacağım oraya da yaptırtacağım inşallah hazır almaktansa kendi istediğim ölçülerde yaptırmak daha iyi bence

Odanın duvarın ölçülerine göre yaptırmanız daha mantıklı, içini de istediğiniz özellikte yaptırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…