Gardrobumu boşaltıyorum:) giydiğim giymediğim marka herşey 2-15 arası

tamam canım:) ekle ekle benim için sorun yok:))

tmm cnm bu kadar 38 no başka spor yok mu bide sende benden seçtiklerin üç parçaydı dimi mum peçetelik bide kırmızı gecelik 55 yapıyo onlar şimdi benm eksiltmem yada senn eklemen lazım :26: ben çıkarmak istemiyom sen bişiler ekle istersen yada ben sana hediye parfüm yada istediğim başka bişi ekliiyim nasıl yapalım farkı

boyu olur canım.pantolon yok ama tayt ekliycem camel ve kahve.bi de lacivert

Tmm cnm beklıyorum kahverengı olan tayt benım şimdiden :) Sonra toplam ne olcak hepsi onuda hesaplayalım pazartesi gönderirim sabahtan sana.

canım bu ürünü ayırtmıştm ama kullanamam diye düşünyrm satışa koyabılırsn yine,

Eki Görüntüle 1033861

adidas kapriyi salaş pantolonu da sormuştum ben ama alamayacağım satıldığı için mi ayırdıgın ıcın mi eklemedin bilemedm satısına engel olmamak adına yazmak ıstedm , bi de uzun etek yeşil var ya onun kumaşı nasıl onu ekleyebılırm hırkanın yanına yeniler ekleyecek misin

canım ben bişey seçemedim başka(

peki canm istersen üstünü sana ben hediyelerle tamamlıyım istersende bişeyler çıkarayım elvie parfüm var onu ekliim mi çok az kullanıldı %90ı duruyo tabi başka şeylerde eklerim

olur canım tamam :)nasıl istersen sen bişeyler yap işte o zaman:)

ayy gerçek miii çok saol cnm ozman son eklediklerinden 3 liralık taytıda ekle bende sana güzellikler yapayım özelden adres bilgilerini yolla bende sana yolluyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…