Gardrobumu boşaltıyorum:) giydiğim giymediğim marka herşey 2-15 arası

Canım kırmızı satılmıştı moru sana ayirmistim
canm bunlar Eki Görüntüle 1027487 $4.jpg bunlarda satılmadıysa ayırır mısın canm bide siyah hırkada pamuklanma mı var öyle görünüyo resimde ama emin olamadım eğer yoksa onuda ayırır mısn :34:

canım elbiselerden siyah olan bileğe kadar diğeri yere kadar.ikisi de s ama krem renklinin gögüs kısmı bol.
siyah hırkada evet var canım pamuklanma
canm sende benm ürünlerime bi göz at artık toparlıyım seçtiklerimi başka bişiler eklicek misin uzun beyaz hırkaya ihtiyacım var yada siyahta olabilir başka renkte olabilir aslında :1: ama öncelik siyah beyazda :34:

canım yarın uygun bi zamanda güncelleyeyim
canm mini balon etek ve resimdekileri seçtim ekliceklerinede bakıcam takas için ürünlerime bakabilirsin bende izmirdeyim elden de yapabiliriz takası sanırım sende izmirdesin :34:Eki Görüntüle 1027597 Eki Görüntüle 1027598 $3.jpg Eki Görüntüle 1027600 bide uzun siyah elbise konusunda tereddütteyim olmadı bana ölçüsünü yazar mısın sen benden 2 cm uzunsun fark yapar belki bana uzun olur bileklerim çok ince oyüzden bileklerimi örtmesi lazım yoksa giyemem :34: haber bekliyorum canm senden

yine neleri beğensem alınmış hemen:19::19:
sen benim kargomu bugün yap canım, bi daha buraya uğramıycam zaten. Sinirleniyorum galiba. Yetişemedim akşam telefondan resimler görünmedi.
Beyaz hırka yüksek bel pantolon gitmiş. Bi turkuaz bol kollu kazak kalmış onun içinde kargom beklemesin bari :43:

canım beğendiklerini sen alabilirsin ben seçtiklerimden vazgeçtim hepsi boşta:34:

sen almışın canım daha öyle şey olurmu. Senin kısmetinmiş onlar. Ben söyledim diye sakın vazgeçtim deme.
Yanlız sen napıyosun topiklerde pusuya mı yatıyosun. Ürün ekleniyo ben daha bakarken bi bakıyorum onlar nilin sepetinde diyolar :9:
uyumuyomusun yemiyomusun, cellist ürün ekliycem dedi, iş çıkış saatimdi telefondan takip ettim resimler gözükmüyodu. sabah ilk iş baktım toplamışın çarşıyı yine :27:

sen almışın canım daha öyle şey olurmu. Senin kısmetinmiş onlar. Ben söyledim diye sakın vazgeçtim deme.
Yanlız sen napıyosun topiklerde pusuya mı yatıyosun. Ürün ekleniyo ben daha bakarken bi bakıyorum onlar nilin sepetinde diyolar :9:
uyumuyomusun yemiyomusun, cellist ürün ekliycem dedi, iş çıkış saatimdi telefondan takip ettim resimler gözükmüyodu. sabah ilk iş baktım toplamışın çarşıyı yine :27:

öyle olması mümkün değil,bütün günümü burada elbette geçiremiyorum. yarı zamanlı çalışan bir anneyim üstelik, ama telden de dışarıda takipteyim ve resimleri görebiliyorum hepsini sanırım :1:
tamamen denk geliyor şansıma diyeyim,bu konuda fazlasıyla şanslı olduğumu kabul ediyorum:34:
için rahat olarak seçebilirsin canım:31:
benim satışlarım ile boşalttığım dolabım ,aldıklarım ile de fazlasıyla yenilendi.sanırım bu bir dolap detoksu idi:9:

öyle olması mümkün değil,bütün günümü burada elbette geçiremiyorum. yarı zamanlı çalışan bir anneyim üstelik, ama telden de dışarıda takipteyim ve resimleri görebiliyorum hepsini sanırım :1:
tamamen denk geliyor şansıma diyeyim,bu konuda fazlasıyla şanslı olduğumu kabul ediyorum:34:
için rahat olarak seçebilirsin canım:31:
benim satışlarım ile boşalttığım dolabım ,aldıklarım ile de fazlasıyla yenilendi.sanırım bu bir dolap detoksu idi:9:

kocaman öptüm nanakdan :1::1:
Şimdi alırım giyerim olmazlarmış bana o zaman gülerim işte:27:

Back