- 15 Temmuz 2012
- 2.404
- 94
- 163
canm bunlar Eki Görüntüle 1027487Canım kırmızı satılmıştı moru sana ayirmistim
![$4.jpg $4.jpg](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/648/648221-337fdbe71819c957374fbcb5c7dff39b.jpg?hash=M3_b5xgZyV)
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm bunlar Eki Görüntüle 1027487Canım kırmızı satılmıştı moru sana ayirmistim
Eki Görüntüle 1027200 Eki Görüntüle 1027192 Eki Görüntüle 1027193 Eki Görüntüle 1027194 Eki Görüntüle 1027195 Eki Görüntüle 1027196 Eki Görüntüle 1027197 Eki Görüntüle 1027198 Eki Görüntüle 1027199 Eki Görüntüle 1027191
bunlar seçtiklerim canımresimleri yükledim bu kez karışıklık olmasın diye
yine buluşçaz![]()
canm bunlar Eki Görüntüle 1027487 Eki Görüntüle 1027488 bunlarda satılmadıysa ayırır mısın canm bide siyah hırkada pamuklanma mı var öyle görünüyo resimde ama emin olamadım eğer yoksa onuda ayırır mısn![]()
canm sende benm ürünlerime bi göz at artık toparlıyım seçtiklerimi başka bişiler eklicek misin uzun beyaz hırkaya ihtiyacım var yada siyahta olabilir başka renkte olabilir aslındacanım elbiselerden siyah olan bileğe kadar diğeri yere kadar.ikisi de s ama krem renklinin gögüs kısmı bol.
siyah hırkada evet var canım pamuklanma
Eki Görüntüle 1027483 Eki Görüntüle 1027484 canm bunlar yere kadar mı ve bedenleri kaç s beden ise bana ayır![]()
ozman sadece siyah elbiseyi alayım canm inş. çok kısa olmazcanım elbiselerden siyah olan bileğe kadar diğeri yere kadar.ikisi de s ama krem renklinin gögüs kısmı bol.
siyah hırkada evet var canım pamuklanma
tmm cnm ben bişiler daha eklicem ama son kalanları günceller misin![]()
tmm cnm elinde kalanları alıntılar mısıncanım beyaz satıldı diğeri de ayrıldı
ozman sadece siyah elbiseyi alayım canm inş. çok kısa olmaz![]()
canm sende benm ürünlerime bi göz at artık toparlıyım seçtiklerimi başka bişiler eklicek misin uzun beyaz hırkaya ihtiyacım var yada siyahta olabilir başka renkte olabilir aslındaama öncelik siyah beyazda
![]()
boyun kaç canm ben öyle giyemem ben 1.68 boyundayım bnada öyle mi dururayak bilekleri açıkta kalıyor canım
tmm cnm bugün ayırttıklarım bi kenarda dursun yeniekliceklerinede bakayım olur muekliycem canım daha.hırka yok ama
canm mini balon etek ve resimdekileri seçtim ekliceklerinede bakıcam takas için ürünlerime bakabilirsin bende izmirdeyim elden de yapabiliriz takası sanırım sende izmirdesincanım yarın uygun bi zamanda güncelleyeyim
nil yine ne var ne yok toplamış, banada ciğere bakan kedi gibi bakmak kalmış
canım beğendiklerini sen alabilirsin ben seçtiklerimden vazgeçtim hepsi boşta![]()
sen almışın canım daha öyle şey olurmu. Senin kısmetinmiş onlar. Ben söyledim diye sakın vazgeçtim deme.
Yanlız sen napıyosun topiklerde pusuya mı yatıyosun. Ürün ekleniyo ben daha bakarken bi bakıyorum onlar nilin sepetinde diyolar
uyumuyomusun yemiyomusun, cellist ürün ekliycem dedi, iş çıkış saatimdi telefondan takip ettim resimler gözükmüyodu. sabah ilk iş baktım toplamışın çarşıyı yine![]()
öyle olması mümkün değil,bütün günümü burada elbette geçiremiyorum. yarı zamanlı çalışan bir anneyim üstelik, ama telden de dışarıda takipteyim ve resimleri görebiliyorum hepsini sanırım![]()
tamamen denk geliyor şansıma diyeyim,bu konuda fazlasıyla şanslı olduğumu kabul ediyorum
için rahat olarak seçebilirsin canım
benim satışlarım ile boşalttığım dolabım ,aldıklarım ile de fazlasıyla yenilendi.sanırım bu bir dolap detoksu idi![]()