Gardrobumu boşaltıyorum:) giydiğim giymediğim marka herşey 2-15 arası

canım eklediklerimden s olanların hiçbiri bana girmiyor:) s/m olanlar ve m ler tam oluyor nilcim ona göre bak:)

etek de beli yüksek onun.ben giyince dizimden bir karış yukarıda oluyor.

Kiz utu yapmaya gitcem gidemiyom cellist bekliyom ha ha ha.....

geldim kızlar :)güldürdünüz beni valla:))))))))))kusura bakmayın yaanca gelebildim valla yemek işleri malum..
etek mini değil.ben onu işe bile giyiyodum.belinin arkası lastikli.içine badi ya da gömlek giip eteği üstüne çekşyorsun o yüzden aslında biraz da boyunu kendin ayarlıyosun diyebilirim.

canım eklediklerimden s olanların hiçbiri bana girmiyor:) s/m olanlar ve m ler tam oluyor nilcim ona göre bak:)

etek de beli yüksek onun.ben giyince dizimden bir karış yukarıda oluyor.

eteği yazlık yerlerde giyerim olmazsa top modelim almıcaksa ama

bu arada ben 1.68 boy 52 kg sen ?ordan anlarız net olup olmayacağını ....
tulum mesela 36 giremem mi yoksa

canım ilk eklediğin kırmızı babydol bende şuan astım kuruyor
zaten ne beğensek senin sepette çekil bi kenara meydan bize kalsın ama zaten kırmızı değil mor olan benm diğeri arkadaş beğenmişti

hehehh:))yok ben kesmedim öyle modeli.onu hiiiiiç giymedim bile.yazın almıştım.
bordo tulum da çok ince kumasş.iç göstermezz sadece çamaşır izlerini belli ediyor dar olduğu ve ince olduğu için.dikişsiz çamaşır giymek lazım.
kadife olan da aynı şekilde canım ikisi de tam sıfır yani.

eteği yazlık yerlerde giyerim olmazsa top modelim almıcaksa ama

bu arada ben 1.68 boy 52 kg sen ?ordan anlarız net olup olmayacağını ....
tulum mesela 36 giremem mi yoksa
ben de 1.70 60 kiloyum.o tulumu 50 kiloyken almıştım hafif salaş hoş duruyodu.sonra giycek yer bulamadım bi evde giymiştim.şimdi yazlıkları çıkardım işte.ve öyle dar oluyo ki:)giymesem daha iyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…