- 15 Temmuz 2012
- 2.404
- 94
- 163
msj kutunu boşaltırmısın canmtamam canım ekledim bunları.13 yapıyor hepsi.
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
msj kutunu boşaltırmısın canmtamam canım ekledim bunları.13 yapıyor hepsi.
hani benm mini etek gene mi sattın![]()
aayyyy canm çok sevdim ben seniyooooo duruyor hala????eklemedim ayırttın diye canım
msj kutunu boşaltırmısın canm![]()
Ptt ile ilgili haber bekliyordum sizden, sanırım yapmıyorsun kapıda ödeme. Bana ayırdıkların duruyormu bılmıyorum ama almıycam canım teşekkur ederım. Zaten ben haber beklerken bıleklık v.s satmışsınHayırlı satışlar.
S beden mont 10 tl.hicbir kusuru yok sapasaglam
M beden mont.kürkü çok güzel ve yumuşacıktır.yırtığı bile yok bu arada10 TL.sadece giymekten sıkıldigim için satıyorum.
Süet eldiven 3 TL
Kızlar daha önce giydiğim ya da üzerime olmadığı için giyemediğim kıyafetleri ekledim.Marka olup olmamasına bakmadan fiyatları çok düşük tuttum çünkü öyle ya da böyle ben bunları elden çıkarıcam.Umarım beğenir ve alırsınız.İyi alışverişler:)
*Ürünlerim en fazla iki kere giyilmiştir,aralarında sıfır ürünler de mevcuttur(alıp alıp giymeyenlerdenim)
*Kargo alıcıya aittir/
*Ücreti almadan ürün gönderme yapmıyorum.
*
*iade yoktur
*Havale veya eft ile ödeme kabul ediyorum,zaten artık PTT fatura olmadan kapıda ödeme kabul etmiyor.
*Bir günden fazla ürün ayırma yapmıyorum.
canm ben o mını etegı begendm duruyomu??
canım onu ayırttılar.alınmazsa sana ayırırım.
merhaba eğer duruyorsa small lacoste, kolye ve bileklikleri almak istiyorum
canım mesaj kutun dolmuş özelden yazamadım.geri döndüüüm ayakkabı çok hoşmuş canım sen kaç numara gıyıyorsn da olmadı internetten mi almıştın??
bir de topuğu kaç cm yazar mısın,
iki üründe aklm kaldı ayakkabı olursa onları da alayım inşallahayakkabıyı netleştirene kadar bunları da benım sepette tutarsak sevınırım :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1016498&d=1394468737
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1016482&d=1394468635
canım mesaj kutun dolmuş özelden yazamadım.
canım 5 olur istersen .olur diyosan onu da ekliyorum o zaman:)