• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El garantili x factor kraft hoppala

fiyatta yardımcı olurum yazmışsınız.yalovadan talibim hoppaaya siz nerede oturuyosunuz nasıl ulaştırabilirsiniz? kapıda ödeme ile ptt den yollayabilirmisiniz? yada kargoyla,bu işler nasıl yürüyo hiç bir fikrim yok:) bide özelden mesaj atmayı beceremedim:)

fiyatta yardımcı olurum yazmışsınız.yalovadan talibim hoppaaya siz nerede oturuyosunuz nasıl ulaştırabilirsiniz? kapıda ödeme ile ptt den yollayabilirmisiniz? yada kargoyla,bu işler nasıl yürüyo hiç bir fikrim yok:) bide özelden mesaj atmayı beceremedim:)

canım 50 msj hakkın dolmayınca özelden mesaj atamazsın burada.şuan sivastayız ama 2 hafta içinde ankarada olacağım en son fiyat 85 olur canım. kapıda ödemeli gönderemiyorum canım hesabım yok. hoppalamızın garantisi devam ediyor ve sıfırdır.

çok güzelmiş canım çok beğendim ama banada uzaktasın kapıya tutturmaçlı olanlardan olsaydı benim için daha iyi olacaktı kargo ordan buraya çok tutar. ağırdır şimdi o

evet canım 2 arkadaş daha var isteyen ama kargo itibari ile şuan beklemede bakalım. ankaraya gidicem ya elden teslim yapıcam yada otobüs firmalarıyla gönderim yapıcam. kargo tahminen 25 tutar canım :(

evet canım 2 arkadaş daha var isteyen ama kargo itibari ile şuan beklemede bakalım. ankaraya gidicem ya elden teslim yapıcam yada otobüs firmalarıyla gönderim yapıcam. kargo tahminen 25 tutar canım :(
bakalım artık hayırlısı olsun. kapı üstü olsaydı benim için hem uyguna gelirdi hem de evimde yer yok onu koymak için evim çok küçük.

Back