Saç Uzatma Yöntemleri Garantili saç uzatma

death_girl_h

aleynam
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
132
0
96
İstanbul
:
Sinemaki otu, badem yağı, bemiks ampül ve su
( sinameki otunu ve badem yağını aktarlarda bulabilirsiniz, bemiks ampül de eczanelerde satılıyor, b vitaminin ampül şeklinde olanı 3.5 tl ,ampülü ucundan kırıp dökersiniz karışıma).
Hazırlanışı:
1 tutam sinemakiyi, bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz.
Süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın.

Sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra saçlarınızı yıkayın.
Haftada bir uygulanacak…
Düzenli olarak yapılırsa hemen faydasını göreceksiniz.
Özellikle 1 aydan sonra saçlarınız daha hızlı uzamaya başlayacak.

olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
bunları uyguluyoruz ztn canım forumda kuaförden saç uzatacak formül die başlıklı konuda var herkeste uyguluyor kimininki uzuo kimininki sadece parlıo :)

bunları uyguluyoruz ztn canım forumda kuaförden saç uzatacak formül die başlıklı konuda var herkeste uyguluyor kimininki uzuo kimininki sadece parlıo :)

herşeyın bıraz zamanı var bununda o mısal cnm düzenlı yapılan herşeyın mutlaka onucu güzeldir biz ne yapıyoruz üşenıp 1 hafta uygula diğer hafta es geç olmamalı her zaman yaparsak inan bana sonuç çok güzel olucak sadece biraz sabır

arkadaşlar ben bu formulu evlenmeden önce kullandım saçım çok uzadı ama sağlıklı değildi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…