• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Garantili saç uzatma

death_girl_h

aleynam
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
132
0
96
İstanbul
:
Sinemaki otu, badem yağı, bemiks ampül ve su
( sinameki otunu ve badem yağını aktarlarda bulabilirsiniz, bemiks ampül de eczanelerde satılıyor, b vitaminin ampül şeklinde olanı 3.5 tl ,ampülü ucundan kırıp dökersiniz karışıma).
Hazırlanışı:
1 tutam sinemakiyi, bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz.
Süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın.

Sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra saçlarınızı yıkayın.
Haftada bir uygulanacak…
Düzenli olarak yapılırsa hemen faydasını göreceksiniz.
Özellikle 1 aydan sonra saçlarınız daha hızlı uzamaya başlayacak.

olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
bunları uyguluyoruz ztn canım forumda kuaförden saç uzatacak formül die başlıklı konuda var herkeste uyguluyor kimininki uzuo kimininki sadece parlıo :)

bunları uyguluyoruz ztn canım forumda kuaförden saç uzatacak formül die başlıklı konuda var herkeste uyguluyor kimininki uzuo kimininki sadece parlıo :)

herşeyın bıraz zamanı var bununda o mısal cnm düzenlı yapılan herşeyın mutlaka onucu güzeldir biz ne yapıyoruz üşenıp 1 hafta uygula diğer hafta es geç olmamalı her zaman yaparsak inan bana sonuç çok güzel olucak sadece biraz sabır ;)

arkadaşlar ben bu formulu evlenmeden önce kullandım saçım çok uzadı ama sağlıklı değildi...

Back