Bebek İkinci El Gap,marks spencer elbiselr 15 tl çok az giyildi

yağmurluk 9 aydan sonra bebek tombiş değilse 18 aya kadar giyiyor ama ön fermuarı bozuk chicco o yüzden 15 dedim ama fermuar parasıda benden olsun 10 tl olur

beyaz elbise 3-6 aylık sıfır marks spencer 15 tl
kot etek gap hiç giyilmedi 12-24 ay 15 tl
renkli elbise 3-6 aylık gap marka 15 tl 2 kere giyildi

süet ayakkabı 12 aylık hiç giyilmedi marks spencer

sevgiler
bu arada zürafa hakkında ne konuştuk bana bir tek emirin annesi attı ama mesajınza cvp verdim mi :)

özel msj attım az önce anladım yağmurluk olur sadece kızıma yağmurluğu alayım kızıma olucak tam istediğim gibi tamir yapılır diğerleri maalesef küçük süet ayakkabıda kaç numara benim kız 18 giyiyor 20 aylık olmasına rağmen.....zürafa ile ilgili mesaj atmadınız..neyse öğleden sonra mail adresinize yazarım bebeklerim anca ozaman uyuyor...şimdi hastaneye çıkıyorum...teşekkürler...

tamam canım
zürafayla ilgili mesajını okumadım yoksa atardım ya yanlışlıkla sildim yada kaçtı gözümden kusura bakma sen bana mail yaz ben sana temiz hiç giyilmemiş etek kot pantolon falan var senin kızlarına olacak şeyleri seçer mail atarım daha net konuşuruz canım
ok mailini bekliyorum öğleden sonra
kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…