Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaslar bugun nette gezinirken Gano Excel diye bir firmanın Reishi Mantarından ürettiği bir takım besin takviye ürünülerini gördüm. Bunu kullanan var mı acaba? tavsiye edermisiniz? olumlu veya olumsuz sonuçlar alan var mı??
Merhaba arkadaslar bugun nette gezinirken Gano Excel diye bir firmanın Reishi Mantarından ürettiği bir takım besin takviye ürünülerini gördüm. Bunu kullanan var mı acaba? tavsiye edermisiniz? olumlu veya olumsuz sonuçlar alan var mı??
merhaba ben ve ailem gano excel kullanıyoruz. uzun süreli gözlem ve araştırmalarımız sonucu kullanmaya başladık. ben size şöyle anlatayım ablamın iş yerinde çoğu arkadaşı kullanıyor ve satıyordu ablam hep kullananları takip etti faydalarını gördü benim babamın karaciğer enzimleri yüksek çıkıyordu ablamda şeker hastasıydı. önce ablam kullandı faydasını gördü artık eskisi gibi şekeri yükselmiyor babama da kapsülü aldık 3 ay kullandı (babam 3 ayda bir kan tahlili yaptırır karaciğer enzimlerini ölçtürür.) 3 ay sonunda doktora gittiğinde karaciğerlerinin 15 yaşındaki gencin ciğerleri gibi oldğunu söyleyince daha çok bağlandık gano excele çünkü aklımızda soru işaretleri vardı. biz gerçekten kullanıyoruz memnunuz. sormak istediğiniz birşey olursa cevap verebilirim.
çok teşekkür ederim.bende de hipotroidi var.eşim de hepatit b onun enzimleri de yüksek çıkıyor.acaba bu ürünün herhangi bir yan etkisi var mı. korkuyorum bi zararı dokunur diyee..yan etkisi varsa lütfen söyleyinn !!!