Gandrella bakterisi

mavi008

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
45
2
44
Uzun süredir antibiyotik tedavisi gördüm ama bugün yine pozitif gandrella sonucum.6 ayda bir tahlil yapılıyor ama bu 3. tahlilim yine pozitif.Kafayı oynatmaya az kaldı .Hayattan soğudum.Sosyal hayatım bitti.Lütfen yardımcı olun.Dr size ne gibi bir tedavi verdi.Bu konuda deneyimi olan lütfen yazsın.İşin içinden çıkamıyorum.Bol miktarda c vitamini aldım .Fitiller,antibiyotikler ,probiyotikler hiç biri çözüm olmadı.Çok üzgünüm.Kültür de gandrella çıktı.Cipro kullanıyorum şuan.Antibiyotikler hiç etki etmiyor .Ümidim yok .Florayı da bozuyor .Biri de çıkıp şunun tedavisini söylese.Lütfen bana yardımcı olan çıkar mı?

Antibiyotikler fayda etmiyor.Dr vücudun yapıyor dedi.Şubat ayından beri doktor geziyorum .Sabrım tükendi🥺

Ben vajinal lazer yaptırdım ilk seansımdan yüzde 80 kurtuldum bu illetten bugün ikinci seansımı yaptırdım çok ama çok memnun kaldım
Ben bir defa yaptırdım lazer.Eve gelince bacaklarım açıp yattım evde.Lazer sırasında da canım yandı.Hem içeri,hem vulva dışına yapılmıştı.Siz de de acı oldu mu? Biraz iyileşir gibi oldu ve tekrar kaşıntılarım başladı.

Ben bir defa yaptırdım lazer.Eve gelince bacaklarım açıp yattım evde.Lazer sırasında da canım yandı.Hem içeri,hem vulva dışına yapılmıştı.Siz de de acı oldu mu? Biraz iyileşir gibi oldu ve tekrar kaşıntılarım başladı.
Tabi bendede acı oldu dumanlar çıkıyordu resmen ama akşamı geçti acısı bende kaşıntı yok sadece yoğun yeşil yada sarı akıntım vardı baya azaldı

Sizin şikayetiniz neydi acaba? Bende gandrella bakteri teşhisi konuldu,kültür yapıldı.
Bende yeşil yada sarı yoğun akıntım vardı yıllardır geçmiyor ne yaparsam yapayım herseferinde başka isimlerle bakteri teşhisi konuyor son umut lazer denedim bu kadar etki edeceğini tahmin etmedim tabi yüzde yüz geçmedi ama artık günlük yaşantımı cinsel yaşantımı etkilemiyor artık

Bende yeşil yada sarı yoğun akıntım vardı yıllardır geçmiyor ne yaparsam yapayım herseferinde başka isimlerle bakteri teşhisi konuyor son umut lazer denedim bu kadar etki edeceğini tahmin etmedim tabi yüzde yüz geçmedi ama artık günlük yaşantımı cinsel yaşantımı etkilemiyor artık
Tşk ederim cevap yazdığınız için.

X