Gamsız ve hırs-sızım

whatdoyoumean

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
32
39
3
25
Merhabalar..
Ben bu forumdaki ablalara bir şey danışmak istiyorum.Ben çok gamsızım.Kendimle alakalı olan her şey de çok düşüncesizim.Ne yapsam ne etsem hırslanamıyorum.Başarılı olabileceğim her şeyi yarım bırakıyorum.Uğraşmak istemiyorum.Nasıl bunu düzeltebilirim.Ailemi çok seviyorum,onlar beni başarısız olduğum halde seviyorlar.Ama artık yeteneklerimi başarıyla süslendirmek istiyorum.Benim gibi olan var mı?Bu ölümcülük bir hastalık olmasa bile sanki hayatımı mahvediyormuş gibi hissediyorum.Umarım yardımcı olursunuz.Lütfen fikirlerinizi kırıcı olmadan yazarsanız sevinirim.

desene uzun yaşayanlardan olacaksın sende... keşke bende gamsız olabilsem... hırs konusuna gelince başarılı olabileceğin bir şeyi yarıda bırakmak onu gerçekte çok istemediğini göstermez mi? yeteneklerini sevdiğin ve gerçekten istediğin şeyler üzerinde değerlendirirsen başarı gelir.

Hayır,hayır gerçekten çok seviyorum yapmayı.Fakat bir anda bütün isteğim gidiyor.Hedeflerim çok yüksek yani fakat ulaşmak için çabalıyorum sonra diyorum aman ya salla.Cidden trajikomik.Ayrıca gamsızlığımda canımı sıkıyor.İnsanlar biri bir şey deyince kendine çeki düzen veriyor.Ben öyle değilim benim umurumda olmuyor.Mesela biri deseki whatdoyoumean yeteneksiz.İlk diyorum ki ne diyo bu sonra aman ya diyorum o kimki.Bende insanım o da insan.Sallıyorum.Bir çok insan bu huyuma özeniyor ama ben kendimi geliştiremiyorum.
Bu arada cevapladığınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…