• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gamsız olmak istiyorum mümkün mü ?

Hancock

Yanımda olmalısın senin yerin orası...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.282
949
123
Ya Allah aşkına gamsız nasıl olunur biri öğretsin bana...

Otu püsü kafasına takan biriyim böyle giderse delircem :D ya ciddi ciddi herşeyi kafaya takıyorum iş yerinde bir şey oluyor mesela amaann banane diyemiyorum niye öyle yapıyor bu haksızlık banane bende yapmıcam o zaman diyorum mesela... Bir şey oluyor bir şey duyuyorum hakkımda onun üstüne çok düşüyorum öyle olmasaydı niye öyle demiş aşırı aşırı takıyorum kafaya herşeyi... Amaaaaannn diyip sallayamıyorum sinirden çatlıyorum sonra kendimi yiyip bitiyorum hemde çok olmadık şeylerden...

Yok mu bir çare ne yapsam ne etsemde kafama herşeyi takmasam sallasam geçsem?

Ayni bende böyleyim 1 sene önce canımı sokan.olayı düşünüp sinir oluyorum. İğrenc bi durum.

Öyle hayranım ki şu gamsız insanlara... Herşeyi sallayan kafasına hiç bir şeyi takmayan ahh o günleri bende görebilcem mi

ben gamsızım valla. bişey olacaksa siz yırtınsanızda oluyo yırtınmasanızda. kendimi niye yorayım ben değerliyim

karakter meselesi çok zor değişir. sonradan değişenler de büyük bir olay yaşayıp hiçbir şeyi umursamamaya başlıyorlar. bence gamsız olmak da kötü takıntılı olmak da.

Hahh tam aradığım kişilik :KK70: nasıl beceriyorsun işte öğretsene ne yapmak lazım
kendimi seviyorum sanırım biraz bencilce ama öyle. ben kendi kendimi üzersem başkaları bana neler yapmaz düşünsene.. onu tak bunu tak e hani benim isteklerim nerde? hayallerim o na ne zaman sıra gelecek. hayat ertelemeye gelmiyo kuzum salla

Back