Game of Thrones

ayyy yeni sardımm ben bu diziye.dün gece izlemeye başladım 5 bölüm bitti.
5 bölüm kaldı merakla izlemek için can atıyorum ama dizi arası
2012 nisanda yeni sezon başlayacakmış daha bitirmeden meraktan araştırdım
çok deli yaaa

harika muhteşem süper bir dizi bu yaa.her bölümünü film tadında izledim adamlar hiçbir masraftan kaçınmamışlar bir sürü para harcamışlar. ama gelsin artık şu nisan 2012.

En depresif olduğum zamanlarda fantastik tür olarak nitelendirdiğimiz dizilere, filmlere sarıyorum.
Başka başka dünyaları izlemek, iyi geliyor.
Bu dizi ise, birçok filmden bile daha iyi, hatta en iyilerin arasında zirveyi zorluyor benim için.
Malesef ki nisan 2012'ye daha çok var.

Bende çok seviyorum bu diziyi hatta 2. kitabını aldım okudum yeni bitti
şimdi 3. kitabı alıcam 2. kitapta öyle bir yerde kaldıki insan merak ediyor...

çok güzel bi dizi cidden ne kadar tarih sevmesemde tarih dizilerinden kaçsamda izlememi sağladı sevmemi sağladı ayrıca khaleesi dizinin en güzel en süper hatunu onu gördükçe komplekse giriyorum bebek gibi maşallah

bende cok severek izledim 1. sezonu biraz tudors lezzeti hissettim ama..
adamlar yapıyoo yaaa dedim izlerken hep bi de bizim muhtesem yüzyılı düsündüm peh komik geldi
neyse ne zaman winter is coming
baslasın hemen baslasın
bu arada imdb sitesindeki yorumlara bakarak
'once upon a time' adlı bi dizi varmıs onu izlemeyi düsünüyorum..

muhteşem bi dizi 1. sezonu iki günde izledim. hemen gidip kralların çarpışması isimli iki kitabını aldım. onlarıda bitirdim. kitapların devamını bekliyorum hergün d&r ın sitesine bakıyorum kitapların türkçesi gelmişmi diye çevrilsin artık şu kitaplar. devamında 4 kitap daha var.

Bende çok seviyorum bu diziyi... kralların çarpışması kitabınıda okudum.
Devam kitapları nisanda çıkıcak deniyor çeviren yayıncı kuruluş tarafından.
Ne yapalım mecbur bekleyeceğiz gerçi 2. sezonda nisanda başlayacakmış

2. sezonu konusuyla kostümleriyle olay olacak gibi gözüküyor

eddard stark'ın ölümü bile bana khal drogo'nun gidişi kadar koymadı. dağ gibi adam sandoz gibi eridi birkaç günde yau, yapılır mı bu? madem öldürecektiniz daha az yakışıklı biri oynasaydı bari. şimdi işin yoksa 1. sezonu eşele dur :/

1 seonu netten indiripi 1 haftada izledim devamını merakla bekliyorum,çekimler öyle kaliteliki her bölüm oscarlık sinema kıvamındaydı diyebilirim şahsen

Ned Stark keşke ölmeseydi
kraliçenin çok pis ölmesini istiyorum
khalesi ejderha güzelinin rob starkla yolunun kesişmesini ümit ediyorum
ölen şarapçı kralın p.ç oğlunun kral olmasını istiyorum
gece kolcularına zarar gelmesin istiyorum
duvarın öte tarafını her gösterdikelrinde o muhteşem kış manzarası karşısında içimi bi üşüme alıyor
şimdilik bu kadar

1. sezonda ki tadı alamadım ben nedense, sıkıldım izlerken

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…