Final muhteşem, hikaye de ilk bölümünden itibaren ağzım açık izleyeceğim kadar sürükleyici ve heyecanlı olsa daaaaaa; Eddard Stark nasıl ölür ya? Son ana kadar kesin rüyadır diye bekledim. Türk dizilerinden alışkınım ne de olsa; her kritik sahnenin hayal ya da rüya çıkmasına. Ama olmadı, resmen kestiler adamın kafasını.Yapılır mı bu bize? Üstüne bir de Khal Drogo'nun ölmesi... Ne kadar ilkel olsa da Daenerys ile olan ilişkisi, sevecenliği dizide görmekten feci mutluluk duyduğum sahnelerdi.
En sağlam karakterler ölmüşken, dizinin yeni sezonda nasıl devam edeceğini çok merak ediyorum. Bir araştırma yapmadım ama aklıma 15-20 yıl sonrasından devam edebileceği ihtimali geliyor. Arya büyür, iyi bir kılıç ustası olur ve babasının intikamını almak için geri döner... Ejderhalar büyür, Daenerys belki onlarla King's Landing'e saldırır. Kuzey'in yeni Kral'ı da var... Bilmiyorum bir sürü şey geliyor aklıma ama umudum Arya'da...
Yayınladığınız trailerı izleyemedim, sanırım kaldırılmış. Zamanım olunca araştırıp izleyeceğim, çok merak ettim.
Yeni sezonu beklemeye gerek yok ben kitabını okuyorum şuanda :)
Kitap candır dosttur hayalgücünün yegane arkadaşıdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?