• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Game of Thrones: Tecavüz şöleni

eşimle en büyük keyiflerimizden biri yabancı dizilerimizdir
ama sırf cinselliğinden dolayı bu diziyi hiç izleme teşebbüsünde bile bulunmadım
ben geriliyorum açık sahnelerde, o konuda biraz kıskancım malesef
sopranosu da o yüzden izlemeyi bıraktırmıştım açık saçık cıbıldak kadınlar var diye :1:
izlenecek diziler benim süzgecimden geçiyo bizim evde :27:
ama izlemeyi çok isterdim bu diziyi çünkü hayranı çok (mesela bizim için breaking bad neyse çoğu millet için de bu dizi de öyle)
ben izleyemiyorum izleyenlere iyi seyirler dilerim :42:

eşimle en büyük keyiflerimizden biri yabancı dizilerimizdir
ama sırf cinselliğinden dolayı bu diziyi hiç izleme teşebbüsünde bile bulunmadım
ben geriliyorum açık sahnelerde, o konuda biraz kıskancım malesef
sopranosu da o yüzden izlemeyi bıraktırmıştım açık saçık cıbıldak kadınlar var diye :1:
izlenecek diziler benim süzgecimden geçiyo bizim evde :27:
ama izlemeyi çok isterdim bu diziyi çünkü hayranı çok (mesela bizim için breaking bad neyse çoğu millet için de bu dizi de öyle)
ben izleyemiyorum izleyenlere iyi seyirler dilerim :42:

o zaman sana hiiiç tavsiye etmiyorum canım, hele de erkeklerin khaleesi ye hayran olduğunu düşünürsek:1:

Simdi bitirdim son bölümü. Diğer sezonlarda olmayan bu sezon olan bişey yoktu. Hatta cinselligin en olmadıgı bölümlerdendi.

Evet, bende ayni seyi düsünmüstüm. Ben anlayamadim yani madem muhafazakarsin, neden böyle bir diziye bakiyorsun?
Bende atiyorum gidip Tr'de bir muhafazakar dizi içinde "niye basörtülü bayanlar var" yada "niye cinsellik içeren sahaneler yok"
demem ile ayni sey olur yani saçma.

Bu arada dizi gerçekten muhtesem. Acaba Oberyn Lannisterler ile ödesecekmi? Starklar ne yapacak red weddingden sonra?
Heycan ile ikinci bölümü bekliyorum.

Evet, bende ayni seyi düsünmüstüm. Ben anlayamadim yani madem muhafazakarsin, neden böyle bir diziye bakiyorsun?
Bende atiyorum gidip Tr'de bir muhafazakar dizi içinde "niye basörtülü bayanlar var" yada "niye cinsellik içeren sahaneler yok"
demem ile ayni sey olur yani saçma.

Bu arada dizi gerçekten muhtesem. Acaba Oberyn Lannisterler ile ödesecekmi? Starklar ne yapacak red weddingden sonra?
Heycan ile ikinci bölümü bekliyorum.

Yani rahatsız olan izlemesin zaten ki gelmiş 4. Sezona şimdi mi batmış yani. Bundan önce spartakusu izledim mesela game of thrones ona göre çok daha izlenebilecek bi dizi ki harika bi kere cinsel sahneleri batmiyo gözüme.

Fantastik kurgu harikasıdır game of thrones yahu. Evet bu türün alışmış olduğumuz yapısından biraz uzak , e bundan hoşlaşlamayan bu sanat eserinden mahrum kalır, diyecek bir şey yok.

Cinselliğe gelene kadar, o görsel efektler, kostümler, mekanlar, dekor, soundtrackleri...resmen kusursuz..Kitap serisini okumadım, fakat okuyanlar seriyi helak etmedikleri konusunda hem fikir..

Evet yanilmiyorsam en pahali dizi (yani yapim açisindan) Game of thrones'mus. Zaten dünyada çesitli yerlerde çekim yapiyorlar.
Ayrica insanlar Sibel Kekilliyi konusuyorlarda, kadin hangi rolda oynarsa oynasin, amerikanin en büyük dizisinde önemli bir rolu var.
Bunu herkez basaramaz. Hollywood'ta kariyer yapan kaç Türk taniyorsunuz? Gerçekten kadini kutluyorum. Iyide rol yapiyor dizide.

Evet yanilmiyorsam en pahali dizi (yani yapim açisindan) Game of thrones'mus. Zaten dünyada çesitli yerlerde çekim yapiyorlar.
Ayrica insanlar Sibel Kekilliyi konusuyorlarda, kadin hangi rolda oynarsa oynasin, amerikanin en büyük dizisinde önemli bir rolu var.
Bunu herkez basaramaz. Hollywood'ta kariyer yapan kaç Türk taniyorsunuz? Gerçekten kadini kutluyorum. Iyide rol yapiyor dizide.

İşimiz gücümüz karalamak.. Birde helal olsun bak şimdiye kadar kimsenin yapamadigini yapti demeye dili varmiyor kimsenin... Hic kimse bahsetmiyor bile.. Cem yilmaz on saniye oynasa Türkiye ayağa kalkar..

Üstüne rolünü eleştiriyorlar Angelina Jolie olsa vay anam hatuna bak helal olsun vb cümleler kurarlar..

Kadina helal olsun ama.dediginiz gibi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani rahatsız olan izlemesin zaten ki gelmiş 4. Sezona şimdi mi batmış yani. Bundan önce spartakusu izledim mesela game of thrones ona göre çok daha izlenebilecek bi dizi ki harika bi kere cinsel sahneleri batmiyo gözüme.

Aynen! Her film yada dizi aile filmi/dizi olmasina gerek yok. Burdaki Türkler 3,4 yasindaki çoçuklarini recep ivedik, beyaz melek gibi filmlere götürüyorlar.
Asil o çok üzücü bir durum

Ben sahsen spartacus'a hiç bakmadim. Bana göre degil, yaglanmis erkeklerin birberlini dövmesi :1:
Ben game of thrones gibi, lord of the rings gibi seyleri daha çok seviyorum. Fantastik bir dünyanin yaratilmasi ve dizi/film boyunca
o dünyaya sürüklenmem, kaçmam çok hosuma gidiyor.

Da Vinci's Demons' u da çok beğeniyorum ben Türklerden, Osmanlıdan falanda bahsediyor:ssz:

Son düzenleme:
İşimiz gücümüz karalamak.. Birde helal olsun bak şimdiye kadar kimsenin yapamadigini yapti demeye dili varmiyor kimsenin... Hic kimse bahsetmiyor bile.. Cem yilmaz on saniye oynasa Türkiye ayağa kalkar..

Üstüne rolünü eleştiriyorlar Angelina Jolie olsa vay anam hatuna bak helal olsun vb cümleler kurarlar..

Kadina helal olsun ama.dediginiz gibi...

Türkiyede halen cinsel sahane çekmis olan kadin oyuncalar degil magazin programlara, habere çikiyorlar!
Sanki yaptiklari çok kötü, sok oluncak birseymis gibi. Sanki o film o tek cinsel sahaneden ibaretmis gibi. :19:

İlk defa duydum kaç sezon? Ben game of yokken shameless a taktim bayagi:)

Shameless sezon finali yaptı zaten onuda izliyorum ben..
Da Vinci 2.sezon 3. bölümde henüz tavsiye ederim:ssz:

sanırım viking de size göre o zaman, orda da bi Türk kadın vardı galiba ama unuttum şimdi:26:

Türkiyede halen cinsel sahane çekmis olan kadin oyuncalar degil magazin programlara, habere çikiyorlar!
Sanki yaptiklari çok kötü, sok oluncak birseymis gibi. Sanki o film o tek cinsel sahaneden ibaretmis gibi. :19:
Cinsel devrimini yapamamış ülkelerde bunlar normaldir.100 sene de geçse böyle gider.

Cinsel devrimini yapamamış ülkelerde bunlar normaldir.100 sene de geçse böyle gider.

O devrim Türkiyeye gelene kadaaaar..............Yil 2014 "vajinama televizyonun kumandosu degdi, acaba zarim zedelendemi" gibi topikler açiliyor bu forumda. :19:

Back