iyi bir doktor ama biraz pahalı galiba..
ben başka bi muayenehanede yaptırdım çok memnunum laminalarımdan o kadar da çok pahalı değil
Ben de kendisine gitmiştim.Güleryüzlü,sıcak bir insan ama korkunç pahalı bir doktor.Tarkan ın da dişlerini o yapmış.
Galip Gürel doktorum ve yaklaşık 1 yıl kadar gittim. Evet inanılmaz pahalı, euro ile işlem yapıyor. Bir dolgu 400 euro, diş çekimi 100 euro, 1 lamina 1500-3500 euro arası değişiyor. Ama inanılmaz iyi işler yapıyorlar, bütün ünlülerin dişlerini yapan adam. Ama ben daha çok gidemiyorum ve yeni diş hekimi arıyorum. Şu dişlerinin resmini çekerek koyan arkadaş, kim yaptıysa çok iyi olmuş, tel, adres, mümkün mü acaba?
Benim de bir arkadasim Galip Gurele gidiyordu, fakat fiyatlardan ve Galip gureli gorememekten sikayetciydi. Size benim doktorumu tavsiye ederim, adi Necib Sen muayenehanesi bagdat caddesi caddebostanda, cok yetenekli ve guvenilir bir doktor, yaptigi disler muhtesem dogal ve guzel , gosterdigi resimler inanilmaz. Estetik disler ve laminalar konusunda seminerler ve kurslar veriyor, isterseniz tedavi ettigi hastalar ile gorustuyor. Fiyatlari da yaptigi ise gore gayet makul, isterseniz size tel no verebilirim.
Az önce necip beyden randevu aldım.Bakalım hayırlısı...
arkadaşlar istanbul nişantaşında galip gürel e gidip muayene veya tedavi olan varmı aranızda..bilgi verebilirmisiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?