Galiba zehirlendim

Porcozle camasir suyunu bir arada kullanlari hic anlamadim gitti zaten biri kerec icin diyeri beyazlatmak veya kiri gidermek icindir anlamis degilim nediye ikisi birden dokuluyor:KK51:insallah birsey olmaz

Porcozle camasir suyunu bir arada kullanlari hic anlamadim gitti zaten biri kerec icin diyeri beyazlatmak veya kiri gidermek icindir anlamis degilim nediye ikisi birden dokuluyor:KK51:insallah birsey olmaz

Canim camasir suyuyla asla baska bir maddeyi karistirma lutfen. Hele yag cozuculer falan cok tehlikeli. Arkadasin dedigi gibi haberlere bile cikmisti.
Aslinda camasir sularini dahi eve sokmamak lazim. Kimyasal icermeyen temizlik maddeleri satiliyor artik ben onlari kullaniyorum yerli uretim falan diyorlar ama onlarda ne kadar saglikli bilemiyorum tabi

Yahu hamilesin neden karıştırırsın kimyasalları :KK12: dr a gitsen iyi olur bebeğin için yok artık ya :KK12:

Herkese yorumları için teşekkür ediyorum kınayanlar da tabiki kendi içinde haklı ama bu durumu hayatında 1 defa yasayan onlarca kadın vardır kimi cok cahil yazmış kimi başka Bi şey kimi sanki resmen katil Demeye çalışmış gerçekten cok kırıcı yorumlar okudum ben sanki bilerek kimyasalları karıştırıp oturup bekledim bebeğim zehirlensin de ölsün diye . Çocuk yapmışsın ama bilmem ne diyenler var cok kırıcı gerçekten bu bana ders oldu ve elbetteki pişman oldum kendim için değil bebeğim için endişelendim burda da bu durumu yasayıp bebegıme zarar gelen var öı onu araştırmak istedim .. Herkese yorumları için teşekkürler .. Şu anda iyiyim 1 saate yakın zor anlar yasadım temiz hava ve bol su içtim geçti ..

Herkese yorumları için teşekkür ediyorum kınayanlar da tabiki kendi içinde haklı ama bu durumu hayatında 1 defa yasayan onlarca kadın vardır kimi cok cahil yazmış kimi başka Bi şey kimi sanki resmen katil Demeye çalışmış gerçekten cok kırıcı yorumlar okudum ben sanki bilerek kimyasalları karıştırıp oturup bekledim bebeğim zehirlensin de ölsün diye . Çocuk yapmışsın ama bilmem ne diyenler var cok kırıcı gerçekten bu bana ders oldu ve elbetteki pişman oldum kendim için değil bebeğim için endişelendim burda da bu durumu yasayıp bebegıme zarar gelen var öı onu araştırmak istedim .. Herkese yorumları için teşekkürler .. Şu anda iyiyim 1 saate yakın zor anlar yasadım temiz hava ve bol su içtim geçti ..
siz belki kendinizi iyi hissetmeye başladınız ama bebek için de tehlike geçti mi ki acaba ?
ya gelişimi zarar görürse ?
bilemedim, ben olsam doktora gitmeden içim rahat etmezdi galiba.

Suan nasilsin? Iyiysen bi dr a gorun malum bebis var Allah korusun kotu bisey olmasin

siz belki kendinizi iyi hissetmeye başladınız ama bebek için de tehlike geçti mi ki acaba ?
ya gelişimi zarar görürse ?
bilemedim, ben olsam doktora gitmeden içim rahat etmezdi galiba.
Dr merkezde var sadece benım dr un da orada nuradaki dr temmuz da başlayacak burda olsaydı hemen gidecektim kontrolüm 1 hafta sonra ..

bazı insanlar hayatının kıymetiini hiç bilmiyor yahu
hele de hamileyken neden evinize kimyasal sokuyosunuz ki

acilen doktora git ablamda boyle bir manyaklik yapti ustelik hamileydi bayilmis Allahtan komsusu gormus kostur kostur acil gozetim altinda kaldi serum yedi oyle cikardilar

Kokladığımız şey direkt bebeğe etki ediyormuş. Dikkatli olmakta fayda var.

gece gece tabiki saçma gelebilir ... Ama çocuk uyurken banyoyu ovayım drdim çamaşır suyu ile porçöz ü karıştırdım Aslı'nda cok az porçöz koydum ama sonuç kötü oldu hızlı hızlı ovayım derken öksürük başladı nefesimi tuttum cogu Zaman içime almadım o havayı ama yıne de etkılendım balkonda duruyorum bir saattir evın bütün camlarını açtım ama 4 aylık hamileyim bebegıme Bi zarar gelmiş midir böyle olacağını tahmin edemedim :KK43: yani böyle Bi durum yaşayan var mı bebeğim için endişeleniyorum şu an temiz hava iyi geldi balkondan girdim içeri koltukta yatıyorum balkon kapısı önünde temiz havadan başka ne yapmalıyım acaba

acile git...

Acile gidin oksijen verirler.ayran yogurt gibi seyler solunum yoluyla zehirlenmelerde kullanilmaz.eski bir ambulans teknisyeni olarak önerim.hamilelik ve bebek küçükken evi elma sirkesiyle siliyorum.

Back
X